Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3
Kurcze ale się narobiło. Myślałem, że ta kreatyna w proszku jest naprawdę dobra. Wydawało mi się, że proszek będzie lepiej przyswajalny niz kapsy,a z Waszych wypowiedzi wynika cos innego. "OLIMP CreaFusion 500g" jest droższa niż kapsy więc myślałem, że duzo lepsza.
POZDR.
Szacuny
0
Napisanych postów
99
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
594
wiadomo że kreatyna w proszku jest lepiej przyswajalna - jak więcej produktów. Rozrobisz ją w wodzie i wypijesz a to lepiej organizm przyjmuje niż tabletpi. Tabletki trzeba pobijać i zanim sie rozpuszcza to troche minie. Dobranie produktu czy tabletki czy też w proszku to indywidualna sprawa.
Szacuny
2
Napisanych postów
326
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9015
gadanie.. taka tableta tez raz dwa ci sie rozpusci w żołądzie.. problem w tym że proszku idealnie nie wymierzysz a w kapslach wiesz ile jest `g` i ładujesz idealnie. Druga sprawa ze lepiej polknac sobie kapsa niz proch.. ale i z kieszeni idzie ładnie
Szacuny
24
Napisanych postów
6395
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
87320
Nie wiem po co zakładałeś nowy temat kiedy jasno odpowiedziałem Ci w poprzednim..
Myśl, wyciągaj wnioski bo wogóle nic nie zrozumiałeś i wpadłeś w jakąs panikę..
pzdr.
Szacuny
1
Napisanych postów
239
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1894
wiadomo że kreatyna w proszku jest lepiej przyswajalna - jak więcej produktów.
-bzdura, roznica w wygodzie i cenie
Tabletki trzeba "pobijać i zanim sie rozpuszcza to troche minie.
-to "pociućkaj" sobie takiego Capsa i napisz ile czasu minelo od "rozlania" sie zawartosci w ustach. Od wyciagnietych wniosków odejmi czesc czasu zakladajac ze potraktujesz tabsa kwasami zoladkowymi