Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11
Napisanych postów
1089
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
43120
Witam mam prosbe do osob ktore mniej wiecej znaja sie na rozpisywaniu cyklu. Otoz 01.09.2002 r mam zamiar zaczac moj 2 cykl (pierwszy to byl 10 ml sustanonu i 10 ml decki (jak sie dowiedzialem pozniej decka byla lewa)).Ten cykl mam zamiar zrobic z .... :
Winstrol V 100 tabl. (5 mg/tabl)
Deca 14 ml. (10 ml ruskiej,4 ml indyjskiej) 1ml/100mg
Testienat 10 ml
Metanabol 100 tabl RU
Prosze o dobre rozpisanie tego cyklu aby jak najwiecej mozna bylo z niego skorzystac. Jesli chodzi o czas trwania tego cyklu to juz zalezy od osoby ktora rozpisze.I jeszcze jedno .... czy konieczne bedzie po tej kuracji zastosowanie HCG i clomid'u czy nie ? . Z gory dzieki za odpowiedzi.
Szacuny
11
Napisanych postów
1089
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
43120
Thatman: nie rozumiem ...
Metrowiec pytam sie na powaznie ,chce aby ktos rozpisal cykl kto sie zna ,bo nie chce na darmo towaru zuzyc.
g4bb3r sadzisz ze zaduzo ? nie wiem .... a moze tak wziasc sama decke z winstrolem ,co sadzicie o tym ?
Szacuny
144
Napisanych postów
4627
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
30336
metrowiec odpowiedział na serio.Ale musisz trafić na dobrego lekarza.
Człowiek po to ma wolną wolę, by dokonywać samodzielnych wyborów i nikt nie powinien wpływać na jego decyzje póki nie szkodzi innym. Oznacza to także branie odpowiedzialności za własne czyny
Son Gochan Moderator działów doping i sztuki walki.
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley
Szacuny
11
Napisanych postów
1089
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
43120
Gochan a co sadzisz o winstrol'u V JUROX'a 5 mg tabl ? jest prawdziwy czy podrobka ? duzo osob mowi ze jest to orginal ,i wiele osob ma po nim dobre efekty z tego co czytalem ,natomiast niektore osoby mowia calkiem co innego. co o tym sadzisz ?
Szacuny
11
Napisanych postów
3390
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
29769
deca + winstrol to dobre polaczenie, da ci suchy miesien... ewentualnie moglbys jeszcze do tego wrzucic propionat... aczkolwiek z twojej rozpiski powyzej nic nie zrozumialem Pio... no ale tez pytanie nie bylo do mnie...
Szacuny
11
Napisanych postów
1089
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
43120
g4bb3r rozpiske wziolem napisalem dosc czytelnie ,ale po zatwierdzeniu posta jakos porozmieszcalo dziwnie ;] chodzi mi o taka rozpiske :
decka
1tydz. 200 ml
2tydz. 300 ml
3tydz. 400 ml
4tydz. 400 ml
5tydz. 100 ml
winstrol
3 tabl dziennie przez 5 tyg
co Wy na to ?