-:mlodszy palacz w dziale koksownia:-
...
Napisał(a)
Chyba lepiej by bylo 300,300,300,200,200,100 deca i wino po 4tab dziennie.
...
Napisał(a)
No chlopaki juz sam nie wiem ... jak to zrobic ;] chyba zrobie tak:
300
400
400
200
100
Szybciej wejde z wieksza iloscia decki a pozniej bede powoli schodzil coraz nizej ,zeby nie uciac gwaltownie.
No i z winkiem to standardowo 3 tabl dziennie
co o Tym sadzicie ?
300
400
400
200
100
Szybciej wejde z wieksza iloscia decki a pozniej bede powoli schodzil coraz nizej ,zeby nie uciac gwaltownie.
No i z winkiem to standardowo 3 tabl dziennie

- Weteran dzialu DOPING - [OFF.]
...
Napisał(a)
mysle ze to tez dobrze, ale ja wole robic 6-tygodniowe cykle...
g4bb3r
g4bb3r
...
Napisał(a)
g4bb3r no coz ... jak bym mial troche wiecej winka to bym rozciagnol to na okres 6 tyg ,ale mam za malo winstrolu wiec bede musial zmiescic sie w 5 tygodniach. Gdybym rozciagnol do 6 zabraklo by mi winka ,a nie wiem czy jest sens brac sam nandrolon ? ;] chyba ze zastapil bym winstrol czyms innym ,ma ktos jakies propozycje ? 

...
Napisał(a)
a moze winko dorzucilbys w drugim tygodniu 6-tyg cyklu?
tak czy siak powinno byc good
zycze przyrostow
g4bb3r
tak czy siak powinno byc good

g4bb3r
...
Napisał(a)
no zobaczymy , jak skoncze cykl to dam znac jak tam efekty , zobaczymy co to bedzie ;]
...
Napisał(a)
tylko pamietaj, jesli priorytetem jest dla ciebie ilosc zdobytych kg, a nie jakosc miesni to pomysl jeszcze nad zmiana tych SAA
g4bb3r
g4bb3r
...
Napisał(a)
nie nie g4bb3r ,mi teraz zalezy na zdobyciu jak najwiekszej ilosci miesa i spaleniu trochu tkanki tluszczowej ,zreszta jak sam widzisz jestem trochu zmasowany i troche miecha by sie przydalo ,a masowac sie bede w styczniu.Wtedy pomysle nad Testovironem ,omka itd ... ale do stycznia daleko wiec nie ma co planowac.
...
Napisał(a)
pozatym zkąd masz pewnoś ,że to orginały.................???????
xxx
xxx
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!