Szacuny
6
Napisanych postów
1082
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
28663
Zglaszam propozycje pogrubienia brutusa (glownie za rozsadne wypowiedzi w dziale 'Trening' ) oraz propozycje moderowania dzialu 'Fotografia' przez bikeja ( wraz z Keśkiem ).
Ostatnio czesciej przebywam na forum i uwazam, ze powyzsze osoby zasluguja na wyroznienie.
Czekam takze na glosy innych forumowiczow i moderatorow w tej sprawie.
Szacuny
116
Napisanych postów
21032
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
208598
Jezeli chodzi o brutusa, to oczywiscie ZA !!! (tak na marginesie, to juz dawno powinien byc "grubasem") Co do fotografi to tam nie bywam, wiec - bez komentarza.
Pozdrawiam.
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Szacuny
9
Napisanych postów
3277
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
28471
mi tam obojetne ale bikej jest oki ale wszystko zalezy od mateo co on postanowi
[_^AjAk^_] Moderator dzialu odzywki znaczy Suplementacja a i mialem jeszcze taki dzial Ringa teraz przezucono mnie do dzialu zdjecia kiedys acida jana a teraz mam ja www.kesiek.prv.pl<<<----sprawdz to!
Szacuny
9
Napisanych postów
3277
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
28471
nooooooooooooooooooooo jak ma ktos meic cos przeciwko jak tylko sie 1 osoba dopiero wypiedziala no a ktos cos nie ma przeciwko
[_^AjAk^_] Moderator dzialu odzywki znaczy Suplementacja a i mialem jeszcze taki dzial Ringa teraz przezucono mnie do dzialu zdjecia kiedys acida jana a teraz mam ja www.kesiek.prv.pl<<<----sprawdz to!
Szacuny
9
Napisanych postów
2988
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
27831
Kurde, teraz dopiero zauważyłem tego posta:)
Jestem ZDECYDOWANIE za tym, żeby do moderowania fotografią dołączyć nie mnie, ale shayna - gość się naprawdę zna i jest na forum chyba cześciej ode mnie.
Mariux, dzięki za wysunięcie mnie na knadydata:)
Ale ja po pierwsze nie mam takiej wiedzy, jak shayn, po drugie mam modem, a po trzecie jadę za 3 tygodnie do UK na pół roku (m.in. po to, żeby zarobić na dobrej klasy aparat cyfrowy:)
Dzięki chłopaki za poparcie, ale proszę, żebyście opowiedzieli się za osobą shayna na tym stanowisku. Kesiek, nie masz nic przeciw?:)
Jestem za pogrubieniem brutusa, który często rzeczowo się wypowiada w treningu:)