Czy tylko ja po zalogowaniu się na stronę (z problemami) nie mogę wejść w swoje dzienniki żywieniowe, a tym samym dodać nowego wpisu? Pojawia mi się informacja, że dana strona jest dla mnie niedostępna...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dodam jeszcze, że zalogować się bezpośrednio na stronie nie mogę, pojawia się taki oto komunikat: "Wystąpił błąd podczas logowania. Spróbuj ponownie za chwilę lub skontaktuj się z administracją". Jednak jestem zalogowany na forum i kiedy wchodzę na swoje konto pośrednio stąd, mam udostępniony pasek użytkownika, ale po próbie przejścia do jakiegokolwiek poddziału profilu (przykładowo dziennik) jest on dla mnie niedostępny (tak jakbym był niezalogowany). Orientuje się ktoś o co chodzi?
...
Napisał(a)
a do jutra problem będzie rozwiązany? Pytam, bo nie wiem czy jest sens zakładania nowego konta, poza tym nie wiem czy to cokolwiek by dało?
...
Napisał(a)
u mnie działa
jeśli nie działa - przyczyn może być wiele, może to wina sprzętu i nowe konto nie rozwiąże problemu
proszę na początek sprawdzić czy problem występuje na innej przeglądarce, jeśli jest taka możliwość sprawdzić na innym komputerze, wyczyścić dane przeglądarki (ciasteczka itp)
Zmieniony przez - ASNF w dniu 2014-12-17 15:44:57
jeśli nie działa - przyczyn może być wiele, może to wina sprzętu i nowe konto nie rozwiąże problemu
proszę na początek sprawdzić czy problem występuje na innej przeglądarce, jeśli jest taka możliwość sprawdzić na innym komputerze, wyczyścić dane przeglądarki (ciasteczka itp)
Zmieniony przez - ASNF w dniu 2014-12-17 15:44:57
...
Napisał(a)
Jeśli chodzi o inne przeglądarki to nic to nie dawało wczoraj, próbowałem zarówno z mozilli jak i chrome i taki sam efekt, ale na szczęście dzisiaj już problem się sam rozwiązał :) Jednak szkoda, że tylko u mnie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!