Witam jestem bardzo szczuply w rękach/nogach wydaje mi sie ze mam takie drobniutenkie kosci ze same sie zlamią. Mam tylko 16 cm obwodu w nadgarstku i do polowy kosci / 23 cm w przedramieniu i tylko 27 cm w bicepsie mam 17 lat 180 cm 55 kg . Help czemu mam takie kosci ;//////
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
16 cm w nadgarstu w tym wieku to normalny wynik w pozostalych miejscach to nie kawetia kosci tylko braku masy miesniowej
...
Napisał(a)
Dla mnie nie jest normalny wynik. Wszyscy sie ze mnie smieja ze mam suche konczyny i to jest przykre. Jakies rady?
...
Napisał(a)
nie czytasz co pisze konczyny moga byc jak to nazwales 'suche' bo jest chudo problem nie jest jednak w objetosci kosci poniewaz jest prawidlowo choc oczywiscie wygodne tlumaczenie 'mam grube/chude kosci' rada ? oczywiscie brac sie za mase trening , odzywianie i centymery będa szly do przodu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!