Witam,mam mały problem,byłem kiedyś otyły i w szybkim czasie schudłem i urosłem.Ważę 67kg. mam 185cm wzrostu i mam lekko odstające sutki,które mnie krępują przed kumplami itd.Czytałem dużo artykułów na ten temat,ale nie pasuje mi kilka szczegółów,kiedyś sutki były twarde w dotyku i bolały,ale przeszło po jakimś czasie,teraz mem je miękkie tak jakby był tłuszcz,a lekarz mówi,że to wynik dojrzewania,ale mam to już z 2,3 lata,więc wątpię.Dodam gdy się zrobi zimno lub je dotknę to się zmniejszają do normalnej formy.Proszę o pomoc,co to może być? :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wiadoma sprawa że jak zimno to się naczynka kurczą.
Idź do lekarza i przepadaj się pod kątem ginekomastii, moze jedynie to tylko tłuszcz i trzeba zredukować tkankę, tylko że przy 67 kg nie ma co redukować, jak nabierzesz masy się może wyrówna wszystko. Jak ginekomastia to operacja.
Idź do lekarza i przepadaj się pod kątem ginekomastii, moze jedynie to tylko tłuszcz i trzeba zredukować tkankę, tylko że przy 67 kg nie ma co redukować, jak nabierzesz masy się może wyrówna wszystko. Jak ginekomastia to operacja.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Ja bym poczekał, aż skończysz dojrzewać, i jak to nie zniknie to wtedy operacja. Mam takie same g****, i też jak jest chłodno to tego nie widać. O dziwo, jak jestem na siłowni, czy na WF w szkole, czy gdziekolwiek u ludzi, to tego nie ma, ale w domu mi się to pojawia. W jednym momencie gdy schłodzę suta, to znika w parę sekund. Prawdopodobnie to gino, ale idź do lekarza. Tłuszcz wątpię, że to jest przy takiej wadze i wzroście.
No pain - no gain.
...
Napisał(a)
Zrób masę, myślałem że to gorzej wygląda. Do lekarza też się udaj niech zbada czy to nie gino.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!