Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Hej
Kupiłem niedawno vapory 2 i dziś miałem w nich drugi mecz - do obtartych pięt doszło: duże palce obolałe, palec lewej nogi bez skóry od spodu - bardzo duży odgniat, czy jak to nazwać pękł więc ściągłem z niego skórę. Jeszcze na czubkach palców mam duże 'odgniaty'....nie wiem co się to dzieje...Poradź mi coś! Wcześniej miałem buty za 150zł i nie miałem z nimi wogóle problemów ;/
Z góry dzięki!
Pozdrawiam
PS Proszę ADMINów o nie usuwanie tego tematu przez conajmniej 2 dni. Proszę...Wiem, że mogę dać to do tematów buty, ale tam się pewnie nic nie dowiem jak jeden z USERów co miał podobny problem do mojego !
Zmieniony przez - Peterr23 w dniu 2006-08-27 19:59:35
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
...miałem nike victoria na hale rozm. 45, więc vapory też takie kupiłem...nie przymierzałem ich wcześniej, bo w okolicy ich nie ma i kupiłem na necie. Palec nie "dostaje" do końca buta w spoczynku, więc nie wiem czy są za małe ???
Szacuny
0
Napisanych postów
181
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1157
nawet w tej samej firmie? Bo wiem, ze miedzy w obuwiami od roznych wytworcow wystepoje zroznicowana numeracja, ale szczerze powiedziawszy to nie wiedzialem, ze nike takie moga miec inna numeracje od nike innych
"Kto nie ma odwagi do marzeń nie będzie miał siły do walki"
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
...przymierzałem wczoraj talarie III rozm.45 i leżą idealnie, teraz jestem już prawie pewien, że mam za małe te vapory. Tyle kasy w błoto, a takie fajne buciki. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić ;/
Szacuny
3
Napisanych postów
207
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
8503
sprzedaj je komus albo zapytaj sie tam gdzie kupowales czy mozesz zworici czasami jest taka opcja ze jak produkt nie spelnia norm albo poprostu ci nie odpowiado mazesz go odeslac warto zapytac.