Szacuny
6
Napisanych postów
805
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
10721
po miesiacu to przyrost masy bedzie ale tluszczowej. to nie jest prosta matematyka jem + trenuje = automatycznie miesnie rosna od poczatku treningu. organizm sie przystosowuje do treningow, na poczatku wykorzystuje sie potencjal silowy miesni ktore juz sie ma, wiec przyrostow nie ma specjalnych.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
60
Sam nie wiem dlaczego mnie odrzuca jem wszystko i to bez znaczenia czy słodkosci,ryby,makaron,ryz . Poprostu nie moge w tym tkwi problem . Teraz jem co 3-4 godziny ale typowo normalne jedzonko nie z diety i sie trzymam narazie nie mam problemu.A z tym tyciem moze faktycznie idzie i narazie w tłuszcz dlatego waga nic nie wskazuje ale cierpliwosc to połowa sukcesu naraie to miesiac zobaczymy co bedzie w maju
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
60
I lipa waga jak stała tak stoi ;( niestety dietki nie moge zastosowac bo nie mam czasu na to zrozumcie praca itd . Podam moj przykladowy dzienny jadlospis .... GODZ.5.00 rano talerz zupy naczesciej biały barszcz lub pomodorówka z ryzem GODZ.9.30 4 zlepy;)chleba tostowego z szynka lub z zółtym serem i pasztetem GODZ.12.30 jakis baton i chipsy GODZ.14.30 ryz lub ziemniaki z pulpetami , rybka , lub z piersia z kurczaka i surówka GODZ.18.00 2 kielbasy smarzone z cebulka i majonezem lub pizza GODZ.20.30 4 tosty z majonezem lub tunczyk w oleju ..... To tyle ;) czasami zmieniaja sie pory jedzenia jak mam 2 zmiany ale jem w takich samych odstepach czasu i w takich samych ilosciach a WAGA STOI HEH ;) POMOCY ;)