Mam 20 lat i 183cm wzrostu a waże 58kg. Jem bardzo duzo i nie potrafie przybrac na wadze. Mało ćwicze, praktycznie w ogóle. Czy zakup jakiegoś gainera lub białka pomógłby mi nabrać masy ciała. Jeśli tak to co polecacie? Zależy mi na szybkim przybraniu na wadze. Nie chodzi mi o mase mięśniową.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Chcialbym dodac ze odpowiedzi w stylu jedz 5 posilkow i waga sama ruszy mnie nie przekonuja.
...
Napisał(a)
len z ciebie i tyle. Zacznij cwiczyc normalnie, diete uloz sobie i zobaczysz jak przytyjesz i laski bede leciec na twoja budowe. A tak jak nie cwiczyc to ci nic nie da faszerowanie sie odzywkami.
:)
...
Napisał(a)
Po pierwsze to są osoby które zawsze będą chude choćby nie wiem co robiły. Niektórzy za cholere nie mogą przytyć, inni podczas masówki zdobywają tylko tłuszcz, a mięśnie im przybyć nie chcą mimo dobrej diety i treningu.
To że teraz jesteś bardzo chudy ma też swoje dobre strony, a mianowicie jak będziesz w wieku ok. 40 lat to będziesz widział jak twoi kumple tyją, stają na głowie aby bęben im nie rósł, a ty jak przytyjesz to będziesz świetnie zbudowany
. Inna dobra strona tego to to, że możesz wcinać słodycze w sporych ilościach a i tak nie będziesz miał z tego powodu nieprzyjemności w postaci sporej ilości tłuszczu.
To że teraz jesteś bardzo chudy ma też swoje dobre strony, a mianowicie jak będziesz w wieku ok. 40 lat to będziesz widział jak twoi kumple tyją, stają na głowie aby bęben im nie rósł, a ty jak przytyjesz to będziesz świetnie zbudowany

...
Napisał(a)
Chodzi mi o to ze samo cwiczenie przy mojej budowie nie da mi nabrac masy, i przy mojej budowie co ma sie zamienic w miesnie? kosci :D ? Wydaje mi sie ze musze sobie pomoc jakimis odzywkami. Pozatym to mam lekkie problemy zdrowotne i nie wskazana mi jest ciezka praca...
...
Napisał(a)
"Chodzi mi o to ze samo cwiczenie przy mojej budowie nie da mi nabrac masy, i przy mojej budowie co ma sie zamienic w miesnie? kosci :D ?"
Chyba nie myslisz ze tluszcz sie zamienia w miesnie
?? Jesli tak to jestes w bledzie
Dieta dla hardgainera pomoze, wystarczy sie troche wysilic i poszukac w dziale odzywianie. Odzywki niewiele pomoga jesli nie bedziesz mial diety i nie bedziesz cwiczyl
Chyba nie myslisz ze tluszcz sie zamienia w miesnie

Dieta dla hardgainera pomoze, wystarczy sie troche wysilic i poszukac w dziale odzywianie. Odzywki niewiele pomoga jesli nie bedziesz mial diety i nie bedziesz cwiczyl
...
Napisał(a)
walnij sobie jakos bardzo dobro diete i bialko z mleczarni zebys sie zalal troshke tluszczykiem pozniej to nadrobisz na silowni :) pozdrawiam :)
...
Napisał(a)
Właśnie, co do tłuszczu to lipton.
Tłuszcz nie daje wałków u Ciebie raczej powoduje senność i tyle b:
Nie powiem,że 'weź więcej jedz' bo to głupota, powiem: weź jedz mądrze i przelec sie 10 razy na około osiedla <:... no może raz tak na pobudzenie.. :P
Tłuszcz nie daje wałków u Ciebie raczej powoduje senność i tyle b:
Nie powiem,że 'weź więcej jedz' bo to głupota, powiem: weź jedz mądrze i przelec sie 10 razy na około osiedla <:... no może raz tak na pobudzenie.. :P
...
Napisał(a)
msusisz jesc wiecej niz wynosi zapotrzebowane dzienne spoycie energii [kcal/KJ]
no i proponuje jakis sport, co by znowu nie utyć w "złą" strone
no i proponuje jakis sport, co by znowu nie utyć w "złą" strone
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!