Witam pisze ponieważ od pewnego czasu zaczeły mi zwisać sutki i niewiem dlaczego... Jestem szczupły trenuje sztuki walki i siłownie to sie stało nagle i niewiem co z tym zrobić.Mam dobrą sylwetke ciała tylko, że sutki zaczeły mi zwisać.Ktoś moze wie jak mi pomuc?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ginekomastia powiekszenie gruczolow sutkowych u mezczyzn jak jestes w okresie dojrzewania to normalne powinno samo przejsc.
lipomastia odkladanie sie tkanki tluszczowej na sutkach mozna sie tego pozbyc poprzez zejscie na niski poziom bf z odpowiednia dieta i treningiem
lipomastia odkladanie sie tkanki tluszczowej na sutkach mozna sie tego pozbyc poprzez zejscie na niski poziom bf z odpowiednia dieta i treningiem
NeverGiveUpStandUpAndFight...
...
Napisał(a)
to pewnie ginekomastie mam tylko ze to juz dosc długo mam ponad 3 miesiące... i nie schodzi;/
...
Napisał(a)
Ginekomastia nie schodzi w kilka miesięcy.
Niektorzy mają np. od 14 roku życia do 21. Niektorym znika po 2 latach, a niektorym wogóle. Najlepiej idz do lekarza jak Cie to bardzo dręczy to sie dowiesz co to jest dokładnie, bo nikt Ci nie da 100% pewnosci przez internet ze to jest ginekomastia nawet nie widząc zdjęcia...
Niektorzy mają np. od 14 roku życia do 21. Niektorym znika po 2 latach, a niektorym wogóle. Najlepiej idz do lekarza jak Cie to bardzo dręczy to sie dowiesz co to jest dokładnie, bo nikt Ci nie da 100% pewnosci przez internet ze to jest ginekomastia nawet nie widząc zdjęcia...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!