...
Napisał(a)
Witam, kiedyś (z rok temu) kupiłem novedex XT przez przypadek na allegro na licytacji za 58zł przyszło mi do domu no to już trzeba byłoo zjeść a że moja nie wiedza na temat PH była aż tak ogromna zjadłem go i po kuracji nie odblokowałem się i mam teraz takie jakby lipo/gineko. Miękkie trochę odstające sutki których przed kuracją nie miałem. Guzików żadnych pod sutami nie mam, nie mam również narazie jak Wam ich pokazać bo aparat został w robocie. Mogę coś na to poradzić czy już nie ma sensownego wyjścia?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
j.w.
troche Cie podlalo i bardziej mi to na lipo wyglada wnioskujac z tego co piszesz ,smalczyk tam sie odklada nie przejmuj sie tym ;)
troche Cie podlalo i bardziej mi to na lipo wyglada wnioskujac z tego co piszesz ,smalczyk tam sie odklada nie przejmuj sie tym ;)
...
Napisał(a)
czyli w żaden sposób to nie zejdzie? może jak klatka/plecy pójdą i skóra się naciągnie to zejdzie ?
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
to napewno nie od tego środka
to nie jest ph
to nie jest ph
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!