Witam !
Mam 17 lat ( urodziny 28.V
), i mam znany pewnie nie jednemu problem z sutkami. Gdy miałem 14 lat, moje sutki zaczeły robić się większe, a w środku czułem jakieś twarde guzy. Najpierw był to sutek lewy, potem prawy, a na końcu oba. No i zostało mi tak do dziś...
. Początkowo przez 2 lata sutki mnie bolały, miałem problemy z pewnością siebie, kompleksy, prawie wcale nie ściągałem koszulki. Byłem u lekarza, ten powiedział mi, że to na 100% przejdzie, lecz tak nie było... Zacząłem ćwiczyć na siłowni ( wczesniej już ćwiczylem Parkour & Free Running ), dorobiełm się całkiem niezłych mięśni ( którymi i tak nie mogłem się poszczycić na plaży ), zyskałem dużo siły i sprawności, ale nadal miałem ten sam problem... Od jakiegoś roku zauważyłem, że twarde guzy w środku zniknęły, i teraz nic tam nie ma ( czuje tylko żebra ). Ciągle ćwicze na siłowni i trenuje PK/3R, ale sutki dalej mam te same ( znikły tylko te guzy w środku ). Wiem, że twarde sutki z guzami to Ginekomastia, ale to raczej nie to...
W czym tkwii mój problem i jak się go skutecznie pozbyć ?? Nie chcę reszty życia spędzić w luźnej koszulce, chowając się przed wszyskimi...
Bardzo proszę o pomoc w formie rady i odpowiedzi na moje pytania.
Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam !!
WHT
Mam 17 lat ( urodziny 28.V

W czym tkwii mój problem i jak się go skutecznie pozbyć ?? Nie chcę reszty życia spędzić w luźnej koszulce, chowając się przed wszyskimi...
Bardzo proszę o pomoc w formie rady i odpowiedzi na moje pytania.
Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam !!
WHT
Still Masterblaster, Go Faster eyyy ! Go Faster !!