Szacuny
0
Napisanych postów
56
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
19118
skończyłem 1 tydzień 5 i mam pewien problem bo na partie bic i tric nie dam rady już zwiększać ciężaru.Na bica robie 1s sztanga prosta, 1s młotki
na trica 1s do czoła, 1s ściąganie drążka do dołu - na tym jeszcze dam rade zwiększać. Normalnie zrobie 5 powtórzeń, ale jak zwiększe minimalnie to czuje że nie dam rady. Na reszte parti wszystko idzie za***iscie.Tylko co teraz zrobić z tym fantem??
Szacuny
0
Napisanych postów
56
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
19118
znaczy no powiedzmy że szłem na oko z progresją. w pon bedzie 4-ty trening 5-tek i sie zastanawiam co zrobić, a może zmienić ćwiczenia np: zmiast szztangi na bica dać modlitewnik hantlem bo zatrzymalem się na 53kg i raczej już nie dam rady zwiększyć tak samo do czoła 53kg na trica
Szacuny
139
Napisanych postów
18684
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
117415
nie zmniejszaj, jak juz doszedłeś do maksa to zostaw jak jest i tak ćwicz do konca treningu, chyba ze dasz rade wiecej to daj wiecej ale nie na siłe i pamietaj ze musi byc technicznie zrobione i nie rób zmian cwiczen w trakcie cyklu jesli nie ma takiej koniecznosci. w rozpisywaniu przyszlego treningu i 'maksów' wez pod uwage bledy i doswiadczenia wynikajace z wczesniejszych treningów i postaraj sie wyeliminować wszelkie niepoprawnosci.