Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Problem z omka

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 4004

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 2709 Wiek 47 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 18473
moj pierwszy cykl byl na omce, towar legit z apteki, zreszta wtedy to nawet o wy***kach omy nikt nie slyszal, czasy jak jeszcze mozna bylo kupic propionikum i metanabol 1mg/tab w sloiczkach i podobnie bylo, sila poszla sporo a masy po 3 miechach 3 kilo gdy inni rosli jak trzeba na tym samym towarze, blad tkwil w zaduzych ciezarach o czym przekonalem sie kilka lat pozniej, jak dalem sobie na luz z obciazeniem to i proporcjonalna masa sie pojawila, oczywiscie nie wiem jak to jest w twoim przypadku i walka nie wykluczam ale nawet na samej dece przy dobrej misce powinno byc duzo lepiej a nie jest
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 565 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 23445
Dla tego ja nie wiem co jest grane.Ciezary nei sa za duze wiesz zawsze an cyklach roslem i sila rosla proporcjonalnie.nigdy nei starale msie jakos szalec z ciezarem dla mnie pirytet to masamiske trzymam jem sporo i i dobrze.takze obstawiam fejka :/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 2709 Wiek 47 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 18473
najlepiej podziel sie z jakims kolega omka i go obserwuj a sam przybij enana to bedzie wiadomo na 100%
jak cie nie ruszy enan a tym bardziej jak kolega ruszy do przodu z masa to musisz cos zmienic w diecie lub treningu albo w jednym i drugim
albo tak na szybko idz i zrob test na poziom testosteronu, grosze to kosztuje, szybko sa wyniki i wszystko bedzie jasne

Zmieniony przez - irko123 w dniu 2008-09-06 15:51:04
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3607 Napisanych postów 36619 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261224
to jest najlepsze wyjscie
bedziesz pewny na 100000000%

Zmieniony przez - e-lite w dniu 2008-09-06 16:01:19
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 86 Napisanych postów 14048 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 165707
ale gdybys jednak wybral wyjscie "podziel sie z kolega", to ja moge byc tym kolega, alez oczywiscie - wszystko dla dobra nauki

STERYDY = ŚMIERĆ

adin, dwa, tri .... tolka spakojna

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
nie wiem czy dobrze interpretuje ale o ile sie nie myle jestes dopiero w 3-cim tyg cyklu to moze tez byc powodem ale jak masz watpliwosci to jak wyzej napisalem
u mnie deka nie daje znaku zycia przez pierwsze 4tyg potem bum i w 8tyg w zasadzie koniec, oma krotkiego estra ma tylko propa wlasnie 50mg i jest tez opcja, ze zaraz bedzie ******lniecie

Zmieniony przez - irko123 w dniu 2008-09-06 16:10:50
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3607 Napisanych postów 36619 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261224
w sumie dobrze piszesz 9 strzalow 3 tygodniowo to wychodzi 3tygodnie to mozna powiedziec ze w tym czasie to nawet prop by sie na dobre nie wkrecil wiec jezeli czujesz tescia to wszystko powinno byc w porzadku najlepiej zrobic badania poziomu nie mniej jednak jak sila idzie poszla tzn ze prop sie wkrecil a dlugie /masowe estry/ jeszcze nie wiec wszystko zapewne przed toba irko ma leb na karku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 565 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 23445
W sumie to wskocze zrobic badanei na poziom testa juz powinien byc podwyzszonytak teraz siedze i mysle no to juz wczorja wbilem 10 strzala:)i po 10 zeby ta kslabo bylo.ale tez dziwne dla mnie jest to ze sila do gory poszla dosc sporo.Na sztange glowa w dol dorzucilem 13 kilo hehe ale co jest z masa.Dieta napewnie kuleje.Doakldnie jem kilo piersi ed,pucha tuny ed,jajka no mowie od 5 wzywz ed,4-5 paczek ryzu ed,150gram gainera ed,70 gra izolatu 90% bialka.takze ja nie iwem czy dieta nie taka?Juz nie wspominam ze cialge omegi spozywamwitaminy,mineraly itd.Mnie najbardzie jdziwi ta sila ze idze do przodu na deke w sumie jeszcze czas.Czy ja jzu mzoe mam receptory tak pozapychane troche sie tego zjadlo w zyciu hehe.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 16 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 248
a moj ziomek walil ome i do 10 strzla ani kilograma nie przytyl,a po 10 strzlae jak sie rozkrecilo to myslal ze nie przestanie puchnac :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 119 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 10244
firma 91 pewnie to Popek z firmy tak napuchł :)

Muay Thai - treningi chętni pisać gg 8525260, mail [email protected]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

wino + prop 6tyg

Następny temat

meta

Spalanie
Polecane artykuły