...
Napisał(a)
moj pierwszy cykl byl na omce, towar legit z apteki, zreszta wtedy to nawet o wy***kach omy nikt nie slyszal, czasy jak jeszcze mozna bylo kupic propionikum i metanabol 1mg/tab w sloiczkach i podobnie bylo, sila poszla sporo a masy po 3 miechach 3 kilo gdy inni rosli jak trzeba na tym samym towarze, blad tkwil w zaduzych ciezarach o czym przekonalem sie kilka lat pozniej, jak dalem sobie na luz z obciazeniem to i proporcjonalna masa sie pojawila, oczywiscie nie wiem jak to jest w twoim przypadku i walka nie wykluczam ale nawet na samej dece przy dobrej misce powinno byc duzo lepiej a nie jest
...
Napisał(a)
Dla tego ja nie wiem co jest grane.Ciezary nei sa za duze wiesz zawsze an cyklach roslem i sila rosla proporcjonalnie.nigdy nei starale msie jakos szalec z ciezarem dla mnie pirytet to masa
miske trzymam jem sporo i i dobrze.takze obstawiam fejka :/

...
Napisał(a)
najlepiej podziel sie z jakims kolega omka i go obserwuj a sam przybij enana to bedzie wiadomo na 100%
jak cie nie ruszy enan a tym bardziej jak kolega ruszy do przodu z masa to musisz cos zmienic w diecie lub treningu albo w jednym i drugim
albo tak na szybko idz i zrob test na poziom testosteronu, grosze to kosztuje, szybko sa wyniki i wszystko bedzie jasne
Zmieniony przez - irko123 w dniu 2008-09-06 15:51:04
jak cie nie ruszy enan a tym bardziej jak kolega ruszy do przodu z masa to musisz cos zmienic w diecie lub treningu albo w jednym i drugim
albo tak na szybko idz i zrob test na poziom testosteronu, grosze to kosztuje, szybko sa wyniki i wszystko bedzie jasne
Zmieniony przez - irko123 w dniu 2008-09-06 15:51:04
...
Napisał(a)
to jest najlepsze wyjscie
bedziesz pewny na 100000000%
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2008-09-06 16:01:19

bedziesz pewny na 100000000%
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2008-09-06 16:01:19
...
Napisał(a)
ale gdybys jednak wybral wyjscie "podziel sie z kolega", to ja moge byc tym kolega, alez oczywiscie - wszystko dla dobra nauki 

STERYDY = ŚMIERĆ
adin, dwa, tri .... tolka spakojna
...
Napisał(a)
nie wiem czy dobrze interpretuje ale o ile sie nie myle jestes dopiero w 3-cim tyg cyklu to moze tez byc powodem ale jak masz watpliwosci to jak wyzej napisalem
u mnie deka nie daje znaku zycia przez pierwsze 4tyg potem bum i w 8tyg w zasadzie koniec, oma krotkiego estra ma tylko propa wlasnie 50mg i jest tez opcja, ze zaraz bedzie ******lniecie
Zmieniony przez - irko123 w dniu 2008-09-06 16:10:50
u mnie deka nie daje znaku zycia przez pierwsze 4tyg potem bum i w 8tyg w zasadzie koniec, oma krotkiego estra ma tylko propa wlasnie 50mg i jest tez opcja, ze zaraz bedzie ******lniecie
Zmieniony przez - irko123 w dniu 2008-09-06 16:10:50
...
Napisał(a)
w sumie dobrze piszesz 9 strzalow 3 tygodniowo to wychodzi 3tygodnie to mozna powiedziec ze w tym czasie to nawet prop by sie na dobre nie wkrecil wiec jezeli czujesz tescia to wszystko powinno byc w porzadku najlepiej zrobic badania poziomu nie mniej jednak jak sila idzie poszla tzn ze prop sie wkrecil a dlugie /masowe estry/ jeszcze nie wiec wszystko zapewne przed toba irko ma leb na karku 

...
Napisał(a)
W sumie to wskocze zrobic badanei na poziom testa juz powinien byc podwyzszony
tak teraz siedze i mysle no to juz wczorja wbilem 10 strzala:)i po 10 zeby ta kslabo bylo.ale tez dziwne dla mnie jest to ze sila do gory poszla dosc sporo.Na sztange glowa w dol dorzucilem 13 kilo hehe ale co jest z masa.Dieta napewnie kuleje.Doakldnie jem kilo piersi ed,pucha tuny ed,jajka no mowie od 5 wzywz ed,4-5 paczek ryzu ed,150gram gainera ed,70 gra izolatu 90% bialka.takze ja nie iwem czy dieta nie taka?Juz nie wspominam ze cialge omegi spozywamwitaminy,mineraly itd.Mnie najbardzie jdziwi ta sila ze idze do przodu na deke w sumie jeszcze czas.Czy ja jzu mzoe mam receptory tak pozapychane troche sie tego zjadlo w zyciu hehe.

...
Napisał(a)
a moj ziomek walil ome i do 10 strzla ani kilograma nie przytyl,a po 10 strzlae jak sie rozkrecilo to myslal ze nie przestanie puchnac :)
...
Napisał(a)
firma 91 pewnie to Popek z firmy tak napuchł :)
Muay Thai - treningi chętni pisać gg 8525260, mail [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!