Dwa tygodnie temu leżałem w szpitalu i wykryli u mnie zapalenie przełyku i nadżerkowe zapalenie błony śluzowej żołądka. Dostałem zalecenia żeby nie jesc smażonych potraw, ostrych przypraw i nie brac odżywek bo "rzekomo" mam problemy z żołądkiem przez nie. Brałem ostatnio 3 miesiące temu i wydaje mi sie że to nie to... prosze o wypowiedz osoby które znają sie na temacie: Czy rzeczywiście odżywki obciążają żołądek? chciałbym rozpocząc suplementacje ale niewiem czy mogę... prosze o RADE!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
No napewno obicazaja zołądek i wydaje mi sie ze w niemałym stopniu... Ja bym na Twoim miejscu poczekał troche jeszcze i powoli zaczał eksperymentowas itd...
Zdrowia ;)
Zdrowia ;)
Jestem jak gwiazda z getta, gorący jak Etna
Wybuchowy jak etta i jej bomby, rakietta
Szybki jak kometa, szalony jak Charlie
...
Napisał(a)
nie wydaje mi się
może jakoś pośrednio ,bo np mogą powodować zgagę( w moim przypadku niektóre gainery) co znowu źle wpływa na gojenie się błony śluzowej żołądka
może jakoś pośrednio ,bo np mogą powodować zgagę( w moim przypadku niektóre gainery) co znowu źle wpływa na gojenie się błony śluzowej żołądka
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
moga przyczyniac sie do poglebiania problemu, aczkolwiek nie wyrokowalbym. Generalnie nalezy dbac o odpowiednie zestawienia pokarmow, tzn np produkty zakwaszajace (np mieso, jaja) w zestawie razem z odkwaszaczami (warzywa, niektore owoce). Tak samo powinien wygladac posilek zlozony z odzywek i tutaj pojawiaja sie czesto zaniedbania.
Niektore suplementy rowniez nie sa wskazane w wypadku problemow refluksowych i dysfunckji np sluzowki zolądka... Ja np mono jem po posilku...
Niektore suplementy rowniez nie sa wskazane w wypadku problemow refluksowych i dysfunckji np sluzowki zolądka... Ja np mono jem po posilku...
...
Napisał(a)
faftaq możesz mi powiedziec o jakie suple chodzi?? diete mam 2 miesięczną i sie zastanawiam czy zaczekac i potem czy teraz stopniowo zaczynac.....
...
Napisał(a)
myślałem o jakihś aminokwasach typu bcaa lub amino 6800 i storm... a ty jak myślisz??
...
Napisał(a)
jak amino to tylko w proszku żadne kaps
storm to już trzeba się zastanowić bo ja pamiętam miałem straszną zgagę po stormie
storm to już trzeba się zastanowić bo ja pamiętam miałem straszną zgagę po stormie
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
flex1976, a efekty po tym stormie i amino są?? jak tak to jakie?? długo brałeś??
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!