...
Napisał(a)
Mam dosyc powazny problem. Przed cyklem moje libido było wysokie, bralem propa e2d 100mg przez 6tyg i bylo tylko troche wyższe niż normalnie. Teraz jestem na odbloku, mam 25tbs clomu. Odblok zaczalem dopiero po 6dniach od ostatniego strzału bo z różnych przyczyn nie mogłem wcześniej. Jestem po 15tbs i moje libido jest nadal bardzo słabe. Popedu zero a jak przydchodzi co do czego to flaczek w trakcie albo wogole nie staje. Prosze o pomoc bo jestem zalamany...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
kwestia indywidualna, wszystko zależy od dawek
zacznij od minimalnej, jak zobaczysz, że jest ok to zwiększaj, jak odczujesz spadek libido to zmniejszaj, albo odstawiaj
zacznij od minimalnej, jak zobaczysz, że jest ok to zwiększaj, jak odczujesz spadek libido to zmniejszaj, albo odstawiaj

...
Napisał(a)
trochę kiepsko zrobiłeś z odblokiem dojedz do końca już te tabsy,potem axis-ht lub novedex teraz mozesz z rana provi dać 25-50 mg na poprawę
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
no niestety ,to jest zabawa z hormonami
jeden dochodzi szybciej do normalności ,a w innym wypadku trzeba dłużej poczekać
jeden dochodzi szybciej do normalności ,a w innym wypadku trzeba dłużej poczekać
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
całkiem możliwe, że novedex Ci zbił libido, niektórzy tak maja po nim
...
Napisał(a)
No to jak? On ma podnosic poziom testosteronu co za tym idzie chyba usprawnic libido...to wypierniczyc to g**** czy brac do konca? Duzo juz mi nie zostalo. I czy 20tbs provironu starczy i czy moge brac go jeszcze kilka dni po zakonczeniu clomidu czy musze skonczyc rownoczesnie?
...
Napisał(a)
Bo 5 dni po ostatnim strzale moja pala stala za***iscie dopiero jak wzialem novadex zaczely sie prolemy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!