Witam po 2 miesiącach regularnego treningu postanowiłem kupić kreatynę Activity 300 kaps. Wcześniej też trochę ćwiczyłem ale to nie regularnie. Od ok. 3 tygodni zażywam tą kretkę. Nie wiem co się dzieję bo w trakcie ćwiczeń tak ok po 45 minutach zaczynają mnie boleć ręce szczególnie w okolicach zgięcia między przedramieniem a bicepsem. Trochę dziwny to jest ból to czuję sie jakby nie bolały mnie mięsie a... (właśnie nie wiem jak to opisać) Poza tym podobno bo kreatynie ma się więcej siły a ja zauważyłem że mogę robić mniej powtórzeń teraz... A jeśli chodzi o ten ból to szczególnie po ćwiczeniu klaty, kiedy chcę robić plecy to już nie mam za bardzo jak bo nie daję rady... Pomóżcie mi:) Bo naprawdę nie wiem co jest grane.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
raczej z kreatyna to nic nie ma wspolnego
moze jakas kontuzja i tyle lub przetrenowanie
moze jakas kontuzja i tyle lub przetrenowanie
lepiej byc duzym idiota niz malym ale ciota
...
Napisał(a)
Ale nie nigdy tego nie miałem. Kumpel mówi ze cisnienie w żylach sie podnosi i dlatego...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!