Witam. Od dłuższego czasu klatka mi praktycznie nic nie idzie.
Wcześniej ćwiczyłem ja: wyciskanie skos góra,wyciskanie poziome,i rozpiętki, nic mi nie szło wiec zmieniłem plan na taki: wyciskanie skos dół, wyciskanie poziome, przenoszenie sztangielki w leżeniu.
Robię po 4serie każdego ćwiczenia, powtórzeń od 6 do 14, Staram sie jak najwiekszym obciążeniem ale musze uważać bo niestety ćwicze sam
Szczerze to wczesniej gdy robiłem pompki same to klatka ladnie mi szła a gdy juz kupiłem sprzet i zaczełem nim ćwiczyć to reszta w miare idzie a klatka stoi w miejscu. Nie wiem co z nia zrobić.
Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to prosze pytać
Waga: 89-91kg
Wzrost: 180=181cm
Cel treningowy: masa
Staż treningowy na słowni: od września 2009 na poważnie
Uprawiane inne sporty: nie mam
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): https://www.sfd.pl/Moja_domowa_siłka_:_-t544433.html
to na czym moge cwiczyć
Dieta: Jest
Przeciwskaznania medyczne: brak
Zażywane suplementy: aktualnie drugi cykl: no-xplode + mono
Wcześniej ćwiczyłem ja: wyciskanie skos góra,wyciskanie poziome,i rozpiętki, nic mi nie szło wiec zmieniłem plan na taki: wyciskanie skos dół, wyciskanie poziome, przenoszenie sztangielki w leżeniu.
Robię po 4serie każdego ćwiczenia, powtórzeń od 6 do 14, Staram sie jak najwiekszym obciążeniem ale musze uważać bo niestety ćwicze sam

Szczerze to wczesniej gdy robiłem pompki same to klatka ladnie mi szła a gdy juz kupiłem sprzet i zaczełem nim ćwiczyć to reszta w miare idzie a klatka stoi w miejscu. Nie wiem co z nia zrobić.
Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to prosze pytać

Waga: 89-91kg
Wzrost: 180=181cm
Cel treningowy: masa
Staż treningowy na słowni: od września 2009 na poważnie
Uprawiane inne sporty: nie mam
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): https://www.sfd.pl/Moja_domowa_siłka_:_-t544433.html
to na czym moge cwiczyć
Dieta: Jest
Przeciwskaznania medyczne: brak
Zażywane suplementy: aktualnie drugi cykl: no-xplode + mono
"Upór i Systematyczność, Efekty Przyjdą Same"