Siemanko, mam mały problem, a mianowicie zauważyłem że gdy ćwicze klatke strasznie mnie bolą barki i chyba mi to bardziej wchodzi na bary niż na klatke... Wiec w czym tkwi mój błąd?? Za wąski uchwyt albo coś? Ale juz próbowałem z różną szerokościa uchwytu i jakoś nie jestem zadowolony... Pomóżcie...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
http://www.kulturystyka.pl/atlas/
moze zbyt duże obciążenie lub wada postawy
moze zbyt duże obciążenie lub wada postawy
Wielkie mięśnie masz, ale zje... twarz,zęby jak koń, dupe jak słon
...
Napisał(a)
Trening na klatke:
-wyciskanie na laweczce poziomej 4 serie po 12,10,8,6 powtorzen, proogresja ciezaru
-wyciskanie na laweczce skosnej 4serie tak jak wyzej
-rozpietki 4x9 powtorzen, ciezar staly
-wyciskanie na laweczce poziomej 4 serie po 12,10,8,6 powtorzen, proogresja ciezaru
-wyciskanie na laweczce skosnej 4serie tak jak wyzej
-rozpietki 4x9 powtorzen, ciezar staly
...
Napisał(a)
moze poprostu przy wyciskaniu ciężaru wypychasz barki do góry. Jeżeli tak to zmniejsz ciężar i staraj się wykonywać ruch jak najbardziej poprawnie technicznie
Wojownicza dusza, więc po swoje ruszaj
na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Masz problemy z klatką??Wejdź tutaj masz 7 skazówek!!!!
Następny temat