...
Napisał(a)
Witam.Mam problem z injekcjami Winstrolu i propinat.Po zastrzykach pobolewa mnie dupa przez jakis dzien moze dwa, a w miejscach strzałow wyczuwam pod skora takie jakby małe gulki(wyczuwalne reka).To normalne??Zle robie szoty??Prosze o pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
po winie normalne ale prop powinien się ładnie rozchodzić 'po kościach'
I Play Rugby
Vale Tudo & Muay Thai fighting
...
Napisał(a)
Bardziej własnie boli i dłuzej po Winstrolu.Czyli chyba ok??A te gulki w miejscach strzałów to normalne??
...
Napisał(a)
no normalne przecież winstrol jest na bzie wody i jak go wkłujesz w mięsięń to go 'rozdymasz' wodą i ona dopiero po pewnym czasie zostaje wchłonięta a tak to sobie tam siedzi tworząc wyczuwalną 'bańkę' pod skórą
wszystko gra
wszystko gra
I Play Rugby
...
Napisał(a)
Dzieki wielkie!Mam jeszcze jedno pytanie.Czy na takim cyklu z Propa i Winstrolu robic aeroby chodzi mi głownie o brzuch.I ostro brzuch katowałem ale ostatnio koles mi powiedział ze bardziej mi brzuch urosnie niz sie wyrzezbi!! Pozdrawiam
...
Napisał(a)
rób serie po minimum 50 i ci sie nic nie stanie jezeli juz
I Play Rugby
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!