Witam. Generalnie jestem chudy. Postanowiłem coś z tym zrobić. Więc obrałem dietę i siłownie (na masę) Ale jest problem mam za duży brzuch... k***.. Ćwiczę brzuszki ale "bęben" nadal jest. Aby się go pozbyć muszę ćwiczyć areoby, kardio(tak przynajmniej wynika z tego czego się dowiedziałem w internecie) ale jednocześnie chcę mieć mase (zyskać na wadze)a ćwicząc te areoby tracę wagę na całym ciele:( ćwiczę już trochę i widzę małe efekty, więc motywacji nie brak, nie chciałbym utracić tego co uzyskałem (a uzyskałem bardzo mało) czy jest jakieś rozwiązanie?? Z góry dzięki.Wielkie dzięki. Bo sam już nie wiem...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To jesteś chudy czy otyły? Jak masz "brzuszek piwny" to jest raczej nadwaga, a to że reszta chuda to kwestia wielu lat olewki w pare miesięcy tego nie ogarniesz. Daj sobie czas zjedź z brzucha a potem masa z głową. Ale niech inni sie wypowiedzą może ktoś miał podobnie.
Gdy wyjmiesz zawleczkę, granat przestaje być twoim przyjacielem...
...
Napisał(a)
Mam tak samo jestem chudy a brzuch jak w ciąży jak napne to jest kaloryfer ale mnie to dobija niestety będę coś się starał robić z tym ale wydaje mi się że taka budowa ciała po prostu. Będę myślał co z tym zrobić w swoim czasie 

...
Napisał(a)
Masz racje, parę lat olewałem tą sprawę. Teraz przystępuje już do tego na poważnie. No rzecz jasna, że z głową.. a jak nie wiem to sięgam po porady na np. takie fora jak to. Wracając do sprawy mego problem. Mówisz "zejdź z brzuch" tzn. trening, dieta pozostają bez zmian tak? a wykonywać po prostu brzuszki i ogółem ćwiczenia na brzuch? Czy brać się za areoby?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!