Witam. Nie chcę zakładać nowego tematu, ponieważ tych poświęconych odchudzaniu "z brzucha" jest już pod dostatkiem. Czytałem sporo na ten temat, teoretycznie wszystko jest jasne - wystarczy zastosować odpowiednią dietę, wykonywać ćwiczenia aerobowe i te stymulujące rozwój mięśni brzucha. Niestety, w moim przypadku ta recepta nie sprawdziła się. Kilka miesięcy temu obniżyłem wagę do ok. 70 kg przy wzroście 186 cm. Efektem była wychudzona twarz, szyja, ręce itp. Zastosowane ćwiczenia (rower stacjonarny + 8ABS) i dieta niskokaloryczna nie spowodowały spalenia tłuszczu z brzucha. Dzisiaj moja waga wynosi ok. 75 kg, problem oczywiście jest nadal, tyle że wyglądam normalniej... Czy da się coś z tym zrobić? Nie chciałbym znowu tracić masy bez potrzeby...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!