Witam. Mam pewien problem , mianowicie mam 180 cm wzrostu , waże 70 kg ,niby niedużo,ale jednak .. Cały problem w tym,że wszystko by było dobrze gdyby..nie ten otłuszczony brzuch.. jakies pół roku temu ważyłem 20 kg wiecej i w 2 miesiace drastyczną dietą zrzuciłem szybko kilogramy, udało się na tyle,że nie mam żadnych rozstępów,czy jakichś innych problemów,ale tłuszcz na brzuchu i troszeczke w pasie jest. Do wakacji chciałbym zmienić troszeczkę wygląd , a wiem ,że jak sobie coś postanowie ,to to zrobie tylko pytanie. Co poradzilibyście? jakie ćwiczenia ,czy co ogólnie proponowalibyście żeby jakos zrzucić albo wyrobić ten brzuch,a przypakowac w górnych partiach (upodobnić cos w stylu trójkat do gory nogami) ? prosze o szczere odpowiedzi .. z gory dziekowa
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Sam odpowiedziałeś sobie po części na pytanie. Pierwsza sprawa faza końcowa jest najtrudniejsza, po drugie dopakować by się przydało uzupełnisz braki które zrobił tłuszcz (łatwo nie będzie)
przede wszystkim rozplanuj mądrze jedzenie bo z tego co widzę to nie było zbyt dobrze. tak drastyczne spadki wychądzą głównie w przypadku braków podst. slkladników odżywczych jak węgle i białko
przede wszystkim rozplanuj mądrze jedzenie bo z tego co widzę to nie było zbyt dobrze. tak drastyczne spadki wychądzą głównie w przypadku braków podst. slkladników odżywczych jak węgle i białko
...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!