Szacuny
1
Napisanych postów
24
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
627
Mięśnie brzucha jako jedyne z mięśni szkieletowych nię łączą się bezpośrednio z kośćcem tylko poprzez system powięzi, te rusztowanie powięziowe ulega rozlużnieniu podczas brania anaboli, stąd wypadniecie brzucha podczas dopingu, u jednych mniejsze u innych większe,zatem pytanie nasuwa się same...
Szacuny
13
Napisanych postów
2581
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
19239
Tanal:
Myśle, że bardzo pochopnie wnioski wyciągasz..Tymczasem spora część cywilizacji ma problem z "wystającym brzuchem" . Pomijając medyczne wyjaśnienia takiego stanu (np. rozne typy skoliozy), to często przyczyną jest nieodpowiednia dieta. Sama do niedawna zmagałam sie z tym problemem, a wierz mi, że anabolików nie brałam i nie biore.
Szacuny
1
Napisanych postów
287
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
10588
3-4 km zajmuje mi cos kolo 17 min ( dawno nie liczylem ) , dokaldnie nie moge powiedziec jaki jest dystans bo biegam po lesie i nawet samochodem nie da sie tam przjechac by zmierzyc ilosc porzbeytych kilometrow ale tak na okolo jest tam cos kolo 3,5 km . Pozdrawiam
Szacuny
13
Napisanych postów
2581
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
19239
Słcuah, nie wszyscy sa na diecie masowej, a większości ten problem dotyczy, więc twoj wniosek o anabolikach jest naduzyciem. tyle w temacie.
widze, że za wszelka cene chcesz mieć racje, a ja nie zamierzam cie przekonywac
pozdrawiam