Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
7
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
36
Witam , nie widziałem w jakim dziale zadać swoje pytanie , a wydaje mi się ze ten dział będzie odpowiedni .
Mam problem ze wzwodem , mój penis jest strasznie miekki gdby chce wejsc w partnerke , nwm czy to impotencja czy moja psychika ( próbowałem kamagry było to samo )
chce isc zrobić jutro badania chormonalne , i o to Pytanie do was .
Jakie badania zrobić , czy sam testosteron wystarczy ??
Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi .
Szacuny
1
Napisanych postów
211
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2022
Kraus, może źle się wyraziłem. Nie porównuję specyfików. Zwracam uwagę na gramaturę, bo 25 mg, 50 mg i 100 mg, to nie to samo. I nie w odniesieniu do specyfików różnych producentów. Mój błąd, bo skrót myślowy może doprowadzać do braku zrozumienia. Jeśli brał 25 mg, to może powinien spróbować 50 mg, albo nawet 100 mg. To zależy od poziomu blokady. Ja zaczynałem od 100 mg, ale mało mnie nie rozerwało, więc łamałem tabsy na połowę. I tak było dobrze. Po pewnym czasie łamałem na 3 części. Można zatem wywnioskować, że na początku nie wiesz, jaka gramatura Sildenafilu zadziała prawidłowo. Absolutnie nie mam prawa porównywać producentów, bo nie jestem specem, ani nie próbowałem wszystkiego na rynku, ani nie mam na to ochoty. Nie wiedziałem nawet, że Kamagra też ma różne gramatury. Nie obchodziło mnie to. Kiedyś na rynku można było kupić NoEnd. Dobrze działał, ale po zjeździe ból głowy i nudności wskazywały na za dużą dawkę. Czasem trzeba dzielić, czasem dodać dawkę. O to mi chodzi. Peace.
Szacuny
1
Napisanych postów
7
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
36
jeżeli chodzi o sterydy , to tak jak w ankiecie napisałem . z poprawiających libido to jedynie boster tescia , no i ta kamagra . aktualna suplementacja , Kreatyna ( mono) witaminy , flexit , białko , bcaa / Jutro będe miał wyniki tych 3 hormonów
Szacuny
1
Napisanych postów
7
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
36
rano jak się budze normalnie stoi . Podczas gry wstępnej z dziewczyna normalnie stoi itd , ale gdy chce w nią wejsc to nagle robi się gumowy , troche mnie to męczy .. Czytając inne forum widziałem ze ludzie maja ten sam problem ale nie widziałem zadnej odp . Także prosiłbym o pomoc/poradę starszych kolegów