Witam . bo mam taki problem prącie mi bardzo często staje nawet jak go nie ruszam. czy jakieś tabletki kupić czy coś bo to zaczyna być denerwujące ponieważ idę z dziewczyną albo coś i powie coś miłego a on zaczyna już wstawać proszę o pomoc .! ; )
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ale nie rano nawet w dzień co jakiś czas ;x dziewczyny nie mogę mieć bo to wstyd kur ;< pomóżcie
...
Napisał(a)
Jak rano się wstaje, to zawsze stoi...
Dziewczyny nie możesz mieć bo to wstyd ?!
Niech wie, że jest coś na rzeczy.

...
Napisał(a)
no ale nie co chwile żeby stawał usiądzie mi na kolana albo coś i co będzie sięsmiała albo coś. albo jak bym z nią szedł za rękę to cały czas będzie stał zaczyna mnie to wkk ;x
...
Napisał(a)
Przejdzie z czasem. Spokojnie. Jesteś pewnie młody i to Twoje pierwsze kontakty z dziewczynami. Zresztą, ciesz się, że podnieca Cie dotyk dziewczyny 

...
Napisał(a)
hehe . no mam teraz 16 lat w sierpniu ale to mnie wkurza bo tyle lasek co na mnie leci ; o a ja muszę odmawiać ;<
...
Napisał(a)
Jak jesteś taki "komando rambo kasanova" i tyle lasek na Ciebie leci, to spuść w końcu z krzyża... może się poprawi... Co to się z ludźmi teraz dzieje....?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!