...
Napisał(a)
W psychice ale w jaki sposób skoro wyniki wyglądają na dobre to nie wiem chodzi o załamanie nerwowe ? Czy jakby to ująć
...
Napisał(a)
Jak wyglądały te badanie jeżeli chodzi o daty które są stare a które najbardziej aktualne? Jak wygląda twój odblok?
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Najaktualniejsze jest 4 i 6 a ostatnie tydzień temu 5 zdjęcie tego screena z telefonu
...
Napisał(a)
4 i 6 zdjęcie jest z 11.17.16 a to ostatnie czyli screen jest z 27.12.16
...
Napisał(a)
Reszta jest z października i sorry 4 i 6 zdjęcie 17.11.16
Zmieniony przez - Marek97 w dniu 2017-01-02 22:05:11
Zmieniony przez - Marek97 w dniu 2017-01-02 22:06:48
Zmieniony przez - Marek97 w dniu 2017-01-02 22:05:11
Zmieniony przez - Marek97 w dniu 2017-01-02 22:06:48
...
Napisał(a)
Wedlug wynikow caly uklad hormonalny dziala jak nalezy
Masz dopiero 19 lat dlatego tez wystepuja wahania poziomu testosteronu oraz estradiolu.
Moim zdaniem troche sobie wkrecasz,spanikowales gdy dowiedziales sie ze skonciles cykl i dlatego teraz bacznie obserwujesz kazda rekacje swojego organizmu.
Moja rada - wyluzuj i zapomnij o tym cyklu, wszystko jest juz ok orgaznim sam powrocil do homeostazy

Moim zdaniem troche sobie wkrecasz,spanikowales gdy dowiedziales sie ze skonciles cykl i dlatego teraz bacznie obserwujesz kazda rekacje swojego organizmu.
Moja rada - wyluzuj i zapomnij o tym cyklu, wszystko jest juz ok orgaznim sam powrocil do homeostazy

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat