Witam mam 16 lat...Bardzo ciężko pracowałem w te wakacje miałem problemy z sennością ponieważ zasuwałem od 6 rano do 20.00 ...Na wakacje zrobiłem sobie przerwe w kulturystyce i chciałbym dodać że wcinałem suplementy...Po wakacjach te zmęczenie dalej mnie męczy zaczołem znowu ćwiczyć i normalnie zasypiam przy sztandze...Nie wiem totalnie o co chodzi gdy zażywałem odżywki czułem się wspaniale byłem taki szybki itp...A teraz jestem wiecznie przymulony...Nakupiłem sobie odżywek za 500zl ostatnio ale czekają bo dowiedziałem się że najleprze ich stosowanie jest w zime w tedy człowiek najwięcej przytyje i ewentualnie na wiosne i lato zjade sobie to na żeźbe...Żadne red bulle mi nie pomagają...Nie wiem uzależniłem się od suplementów czy coś?Bo gdy ich nie biore czuje się fatalnie...Czytałem o odżywkach pobudzających czy to dobry pomysł abym się w końcu obudził?Z góry dzięki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
może przetrenowanie lub (przy jednoczesnym braku motywacji do trenowania) depresja
edit:
jeśli podejrzewasz drugie, lepiej idź o lekarza
Zmieniony przez - HRmax w dniu 2007-10-11 20:07:07
edit:
jeśli podejrzewasz drugie, lepiej idź o lekarza
Zmieniony przez - HRmax w dniu 2007-10-11 20:07:07
...
Napisał(a)
Przedwe wszystkim zrob sobie przerwe. I wypocznij.
Potem dopracuj diete. Oraz regeneracje (min. 8 godz. snu, zero alkoholu, zimne - gorace prysznice itp.).
Daj trening do oceny.
Wg mnie na suple jeszcze za wczesnie. Ale znam zapal mlodych ludzi. I tyle siana wywaliles...Zrob posta w suplementy, odzywki. Napisz o sobie (waga, wiek, staz itp). Napisz jakie masz suple i tam pomoga Ci z dawkowaniem.
Potem dopracuj diete. Oraz regeneracje (min. 8 godz. snu, zero alkoholu, zimne - gorace prysznice itp.).
Daj trening do oceny.
Wg mnie na suple jeszcze za wczesnie. Ale znam zapal mlodych ludzi. I tyle siana wywaliles...Zrob posta w suplementy, odzywki. Napisz o sobie (waga, wiek, staz itp). Napisz jakie masz suple i tam pomoga Ci z dawkowaniem.
...
Napisał(a)
Dokladnie zrob przerwe od silki dopuki nie wrocisz do normalnej "wydolnosci" Puzniej zaczynasz dobrze jesc + lekki trening, a suple sprzedaj lub daj znajomemu bo szkoda narazie
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!