Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
473
Siemanko!! Mam pytanie, czy można brać kreatyne tylko i wyłacznie po treningu(ok. 5minut po treningu) i czy da to jakies efekty????
Prosze o nie opisywanie jak nalezy brać kreatyne tylko o odp na moje pytanie!!! z gory dzieki!!!!
Szacuny
36
Napisanych postów
3208
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
17274
tylko po treningu, czyli mam rozumieć że tylko w dni treningowe
czas nasycenia mięśni będzie dłuższy... co będzie mniej skuteczne
kreatyna to nie steryd i nie ma się czego obawiać no chyba że masz rodziców mocno konserwatywnych to wtedy możesz miec problem.
kup w tabletach, wstajesz rano bierzez x tabletek idziesz do łazienki przemyś twarz i popijasz wodą <niech będzie nawet ta z kranu>
wypadałoby popić odżywką węglowodanową ale na to też jest sposób
masz dwie butelki w jednej wodę w drugiej wieczorem wymirzoną odżywkę wlewasz wodę i po problemie, jak szybko to zrobisz to nikt się nie zorientuje że bierzesz cokowliek
lepiej powiedz o tym rodzicom, pokaż ulotki itd.
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.
Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
492546
Dokladnie to nie jest zaden problem kupujesz kapsy i tyle trzymasz to ta gdzie chciales do tej pory a na rano mozesz miec np. w pudelku po kliszy i tyle schodzisz lykasz ,popijasz i po zawodach ale niektorzy maja dziwne problemy (nie chodzi mi o rodzicow ze nie mozesz tylko ze sam na to nie mogles wpasc)