Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
970
chciał bym powiększyć biceps,oczywiście na tkz "rzeźbie" czy jest to możliwe ,nie chce się zalać zależy mi na konkretnym planie treningowym na biceps i triceps !!!
Dodam zdjęcie,tak mniej więcej wyglądam,może ktoś zaproponuje coś jeszcze?
Szacuny
15
Napisanych postów
2284
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
29964
Dziwne pytanie jak na kogoś z taką formą....Naprawdę nie potrafisz nic na łapę sam ułożyć?Swoją drogą jeżeli to Ty to z lekka popsułeś sobie sylwetkę katując za mocno skośne brzucha
Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
970
hehe to ja to ja ,a skośne mam takie bo gram w hokeja i strasznie dużo jeżdżę na łyżwach,i ogólnie ten sport rozwija bardzo ciało:),kurcze po prostu chciałem wiedzieć kto ma coś do powiedzenia,to znaczy hmmm.. wymienić poglądy rozumiesz ;P
Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
970
kurcze mogę zrobić zdj. nóg i pokazać,ale pamiętaj,że nogi nie mają być grube tylko mają dawać rade,ja mam 10.78sek na 100m i to też przekłada się na lód ,więc moje dają rade,a co do wyglądu tu jest zdj. przy bardzo słabym świetle,ale jest ;)
Szacuny
15
Napisanych postów
2284
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
29964
Masz skośne brzucha nieproporcjonalnie rozwinięte-sporo za duże.Uprzedzam od razu ze niestety nic już z tym nie zrobisz (w sensie zmniejszenia- możesz tylko poszerzyć resztę)
Zmieniony przez - Ignatus w dniu 2011-12-08 09:30:46
Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
970
hehe ,tylko,ze najlepsze jest to,ż ja ich praktycznie nie robiłem ;D,one same mi sie tak rozwinęły,podobno to od jazdy na łyżwach,ale był też okres ,że robiłem coś około 2000 brzuszków dziennie,nie na raz tylko partiami ciągu całego dnia,i to może też przez to;)
Zmieniony przez - Szelii w dniu 2011-12-08 10:10:24
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
zacznij ciężki trening siłowy- całe ciało- ew. z naciskiem na dolną część ciała; do tego porządna dieta- tak aby mięśnie rosły i aby się nie "zalać"[co mało Ci raczej grozi...
jak już tu piszemy to ułóz plan i daj do poprawy- choć tak mówiąc szczerze nie powinieneś pisać w dziale dla zaawansowanych.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
970
hmmm.. mi chodzi o to,żeby przybrać na suchej masie ,ale też nie stracić dynamiki,ponieważ ciężko na nią pracuję,więc dlatego napisałem że potrzebna jest pomoc experta,który był by mi w stanie pomóc ;),ja sam na siłowni trenuje już od około 4lat i uprawiam hokej 6lat,i głównie pod tym kątem ćwiczę;)