Witam
Ćwicze od zaledwie 3 miesiecy , waze 75 kilo i wzrostu mam 186 cm. Chciałbym nabrać masy mięśniowej i wazyc tak maksymalnie do 84kg. Dowiedziałem sie równiez ze dobrze by było gdybym brał gajnera a nie białko z racji mojej szybkiej przeminay materii!! Oczywiście do tego muszę mieć równiez odpowiednią,zrownowazona diete i ilosc treningow ok.3 w tygodniu(teraz ma 5 razy i kazdego dnia inna partia miesni
) NIE zalezy mi na jakis błyskawicznych efektach ale nie ukrywam im szybciej nabrałbym „postury" byłoby lepiej Trenuje akrobatyke tak wiec musze mieć dosyc silne i wytrzymałe ręce, barki itp.!! Nie chciałbym również być osoba w stylu „2 na 2" Mam nadzieje ze nie uraziłem nikogo po prostu zalezy mi na „jakieś" szybkości i dynamice jak i dobrym wygladzie
Pewnie pytania moje będą zdawały się być dziecinne i głupie, ale nie mam za dużej wiedzy w tej dziedzinie a chciałbym w miare możliwości w jak najbardziej „profesjonalny" sosób do tego podejść!! o owszem mogę zajadac się wszystkim co wpadnie mi w rece ale rezultaty będą pewnie mizerne:/
Może powtórz!!Zalezy mi głównie na Masie Mięśniowej!!
Proszę o pomoc i jakies rady:
-- jak mam ustalic swoja diete( prośba o ustaleniemi posiłków ) ??
--ile razy w tygodniu mam trenowac bo róznie mi mówią ??
--Czy gainer to dobre rozwiązanie jako dodatek do diety??
-- Po Jakim czasie będą jakies widoczne rezultaty i jak szybko będę przybierał na wadze??
--Czy musze zakupic jakies odżywki dodatkowe??
--Jakies inne uwagi które będą pomocna !!!

Ćwicze od zaledwie 3 miesiecy , waze 75 kilo i wzrostu mam 186 cm. Chciałbym nabrać masy mięśniowej i wazyc tak maksymalnie do 84kg. Dowiedziałem sie równiez ze dobrze by było gdybym brał gajnera a nie białko z racji mojej szybkiej przeminay materii!! Oczywiście do tego muszę mieć równiez odpowiednią,zrownowazona diete i ilosc treningow ok.3 w tygodniu(teraz ma 5 razy i kazdego dnia inna partia miesni

Pewnie pytania moje będą zdawały się być dziecinne i głupie, ale nie mam za dużej wiedzy w tej dziedzinie a chciałbym w miare możliwości w jak najbardziej „profesjonalny" sosób do tego podejść!! o owszem mogę zajadac się wszystkim co wpadnie mi w rece ale rezultaty będą pewnie mizerne:/
Może powtórz!!Zalezy mi głównie na Masie Mięśniowej!!
Proszę o pomoc i jakies rady:
-- jak mam ustalic swoja diete( prośba o ustaleniemi posiłków ) ??
--ile razy w tygodniu mam trenowac bo róznie mi mówią ??
--Czy gainer to dobre rozwiązanie jako dodatek do diety??
-- Po Jakim czasie będą jakies widoczne rezultaty i jak szybko będę przybierał na wadze??
--Czy musze zakupic jakies odżywki dodatkowe??
--Jakies inne uwagi które będą pomocna !!!