Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
327 dni
Przeczytanych tematów
3
Mam 15,5 lat , trenuje w domu od okolo 4 miesiecy , mam jedna sztange lamana i laweczke , treningi wykonuje 3 razy w tygodniu , w planie mam 7 ćwiczen , mieszcza sie w zakresie 4 serie po 10/12 powtorzen kazde , ostatnia seria jest blisko upadku miesniowego, jem 3 posilki dziennie i dobijam bialko , ale mam wrazenie ze robie srednie postepy ( na biezaco zwiekszam ciezar ) z gory przepraszam za slaba jakosc zdjec
Szacuny
6313
Napisanych postów
78036
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
767015
Ciężko jest niestety w jakikolwiek sposób ustosunkować się do tego co napisałeś. Przede wszystkim powinieneś wiedzieć, że podstawą kształtowania sylwetki jest solidny trening siłowy i dobrze dobrana dieta. Jeżeli tutaj będzie wszystko tak, jak należy, a Ty będziesz się trzymał zaleceń w dłuższej perspektywie, to efekty będą na pewno. Nie ma tutaj wyjątków. Kwestia tego jak wyglądają te podstawy. Sugeruję wrzucić to do analizy.
Poza tym, miarą efektów są obwody ciała mierzone co jeden/dwa tygodnie rano na czczo i zapisywane. W dłuższej perspektywie zdjęcia sylwetki, ale nie takie jak wykonałeś powyżej.