Tak jak w temacie.. (piłka nożna) mniej wiecej co i o ktorej .. tzn ile przed.. !! Dodam jeszcze ze zazwyczaj w piatek i w sobote robie sobie nasycenie weglowodanami.. Crabi+IZOPLUS w bardzo duzej ilosci.. !! Z góry dziekuje ze odpowiedzi i pozdrawiam !!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
przed meczem nie wiem
w trakcie meczu pizza + browar
w trakcie meczu pizza + browar

a great flame follows a little spark
...
Napisał(a)
WasaBi ale po tobie pojechał
agrestt ja też jestem piłkarzem i wiem z własnego doświadczenia ze jaką mam dyspozycje na meczu ma na to wpływ to co jem nawet 3 dni przed meczem więc zdrowe dobre odżywienia , solidny trening oraz odpowiedni do treningu wypoczynek to podstawa
ja przed rozgrzewką popijam Carbo lub jakiegoś gainera w ilości pół grama na kilogram masy ciała czyli jak wazysz 100kg pijesz 50 gram gainera
pozdro

agrestt ja też jestem piłkarzem i wiem z własnego doświadczenia ze jaką mam dyspozycje na meczu ma na to wpływ to co jem nawet 3 dni przed meczem więc zdrowe dobre odżywienia , solidny trening oraz odpowiedni do treningu wypoczynek to podstawa
ja przed rozgrzewką popijam Carbo lub jakiegoś gainera w ilości pół grama na kilogram masy ciała czyli jak wazysz 100kg pijesz 50 gram gainera
pozdro
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
nie sluchaj go, on sie nawet do 18-stki meczowej nie lapie
zeby nie bylo calkiem offtopu to spytam, co to jest 'Crabi' ?

zeby nie bylo calkiem offtopu to spytam, co to jest 'Crabi' ?
...
Napisał(a)
Crabi
, myślę , że chodziło o carbo 

Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
...
Napisał(a)
"!! Dodam jeszcze ze zazwyczaj w piatek i w sobote robie sobie nasycenie weglowodanami.. Crabi+IZOPLUS w bardzo duzej ilosci.. !!"
myslisz ze jak za***** 10 kg carbo w piatek i sobote to zrobisz zapas na caly tydzien
ps. michal moze mu chodzilo o carbit strzela przed meczem
myslisz ze jak za***** 10 kg carbo w piatek i sobote to zrobisz zapas na caly tydzien

ps. michal moze mu chodzilo o carbit strzela przed meczem

[ Rob Co Chcesz Pod Uwage Bierz Mozliwosci, Przyczynowo Skutkowe Zaleznosci ]
; )
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!