Metka bogiem , omka nałogiem , deka podstawą a , tesciak zabawą !!!!!!!!!!!!
...
Napisał(a)
Nie wiem co ***nąć . Myślałem że wezmę deke z winem dobry pomysl na początek ? Czekam na porady ile stzrałów na tydzin i dawki !!! Proszę o pomoc!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jesli masz date urodzenia w nicku to daruj sobie chlopcze.
podstawowe info o sobie napisz.
podstawowe info o sobie napisz.
...
Napisał(a)
To mojegeo kuzyna data urodzenia bo ja neta nie mam!!!!!!!
Mam 178cm 74 kg. Zależy mia na sylwetce . Nie chce zeby mi ryj spuchl . I słyszałem bo deka i wino mają najmniejsze efekty uboczne!!! Mam 17 lat w marcu 18!
Mam 178cm 74 kg. Zależy mia na sylwetce . Nie chce zeby mi ryj spuchl . I słyszałem bo deka i wino mają najmniejsze efekty uboczne!!! Mam 17 lat w marcu 18!
...
Napisał(a)
no to daruj sobie jeszcze z 10 lat...po tym czasie albo mądrze dobierzesz środki do powiększenia zbudowanej przez 10 lat masy bez dopingu ( a pewnie bedą wtedy cuda na kiju, do łykania, wstrzykiwania i smarowania ) albo stwierdzisz że tego nie potrzebujesz. Jedno i drugie na pewno będzie lepsze od wbicia w chwili obecnej...
17 alt to nie jest dobry wiek na SAA - Twoje własne hormony są w szczycie działania, wykorzystaj to.
17 alt to nie jest dobry wiek na SAA - Twoje własne hormony są w szczycie działania, wykorzystaj to.
lessie...po prostu lessie
...
Napisał(a)
Dzięki napewno zapamiętam twoje słowa. Dam se luz!! A teraz walne jakis dobry cykl na odzrywkach
...
Napisał(a)
az ci dam soga za tą wypowiedź - nie że mnie liznąłeś po jajkach ale za przemyślenie sprawy. Byłem pewien że jak 90 % gówniarzy na tym forum puścisz mi wiąchę i "zagrozisz że i tak weźmiesz" a tu proszę....
ta młodzież nie jest tak zepsuta jednak....
powiem Ci tak...ja debiutowałem mając trójkę z przodu i 10 lat doświadczeń
ta młodzież nie jest tak zepsuta jednak....
powiem Ci tak...ja debiutowałem mając trójkę z przodu i 10 lat doświadczeń
lessie...po prostu lessie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
dobry metanabol???? soga dam...
Następny temat