Mam 21 lat trenuje od 3 lat z tym ze początki (pierwszy rok) byly bardzo amatorskie bez diety teraz stosuje zlozone suplementacje i od okolo 1,5 roku stosuje diety chce zaczac pierwszy cykl (sterydy) Chodzi mi głownie o rozpiske jestem za tym zeby na pierwszy raz zapodac cos w tabletkach myslalem nad winstrolem, metą, oxynondrolonem czekam na wasze porady i moze jakies propozycje. MOja waga to 85-87 wzrost 175.
...
Napisał(a)
Witam!!
Mam 21 lat trenuje od 3 lat z tym ze początki (pierwszy rok) byly bardzo amatorskie bez diety teraz stosuje zlozone suplementacje i od okolo 1,5 roku stosuje diety chce zaczac pierwszy cykl (sterydy) Chodzi mi głownie o rozpiske jestem za tym zeby na pierwszy raz zapodac cos w tabletkach myslalem nad winstrolem, metą, oxynondrolonem czekam na wasze porady i moze jakies propozycje. MOja waga to 85-87 wzrost 175.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
metanabol 15mg dziennie przez 4/5 tygodnii.
wsio
wsio

~ ex fatiga ~
~ masz pytanie? [email protected] ~
...
Napisał(a)
mozesz pozniej zrobic przerwe 4/5tyg i powtorzyc cykl zwiekszajac dawke np 20-25mg, ewentualnie dodac troche propionatu 

...
Napisał(a)
Jednak niechcialbym brac samej metki moze cos do tego oczywiscie wraz z suplementami i dieta ktora stosuje. czekam na ifno..
...
Napisał(a)
wistrol eap 4 tab na dzien przez 6 tygodni, potem szybki odblok listkiem clomidu
On ;)
...
Napisał(a)
"samej metki" czyli co masz na mysli inny dodatkowy srodek z połki SAA, czy chodzi cui od dodatkowa rospiske z supli. bo to co napisał Tyrex i Elite w zupełosci ci wystarczy
1-5 meta 15mg/ed
1-5 meta 15mg/ed
...
Napisał(a)
Chodzi mi o zwiekszenie masy i poprawienie siły niewiem czy moge połaczyc metke z winstrolem w tabsach do tego dac jakas oslone na watrobe i po tym 2 tyg odbloku clomidem.. jak myslicie?
...
Napisał(a)
meta styknie nie kombinuj 1 cykl nie ma co kombinowac .1 środek-prop lub meta
12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
...
Napisał(a)
1 cykl = 1 środek
j/w - meta albo prop - na pewno będziesz zadowolony jak dopilnujesz pozostałych aspektów
j/w - meta albo prop - na pewno będziesz zadowolony jak dopilnujesz pozostałych aspektów
baczny obserwator
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!