...
Napisał(a)
Siema, ruszam z cyklem z enana, 250mg e6d i bedzie to trwalo kolo 4 miesiecy, mam 20 strzalow. Na odblok mam HCG i nolve.Z nolva ruszam 14 dni po ostatnim strzale, 20mg ed przez miesiac, ale nie jstem pewny jak zastosowac HCG. Sa rozne szkoly, jedni mowia, zeby zaraz po ostatnim strzale enana i zeby zmiescic sie przed braniem nolvy, jak byscie doradzili? warto wrzucic HCG w polowie cyklu w dawach 500 co drugi dzien, 10 iniekcji? dzieki, pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Osobiscie bym zaczal ten odblok 10 dni po ost szczale enana. Hcg w zaleznosci od stanu jajek i hormonow jakie Ci wyjda na tescie np krwi.
...
Napisał(a)
dzieki za odpowiedz, o jakich hormonach mowisz? moze sie troche rozwiniesz w tej kwestii bo to interesujace. Nolve 10 dni po ostatnim strzale? dzieki
...
Napisał(a)
10 dni, dawki w zaleznosci jak jestes poblokowany, czy tam jak sie czujesz. Co do testow, jak zauwazysz zmniejszenie jajek to wtedy idz na testy, zobacz jakie masz poziomy homronow, prolaktyny , testa i takie tam, zobacz jakie sa normy, wtedy mozesz wiecej powiedziec ile tego hcg potrzebujesz, ciezko mi powiedziec przez neta.
...
Napisał(a)
Tak wogole, troche cykl z dupy, male dawki, ale co moge powiedziec jak nawet nie wklejiles ankiety, chocby podstawowe info, mozna by Ci pomoc lepiej? dawaj jakies dane, zrob sobie przysluge, i nam w dziale doping

...
Napisał(a)
a jezeli sie pojawi atrofia w polowie cyklu, to wbic HCG? jak mam uzaleznic ilosc HCG do ilosci stezen tych hormonow we krwi?
...
Napisał(a)
dawki sa male, bo to moj drugi cykl, 2 lata nic nie bilem, a dwa lata temu tez enana bilem, i tez 250mg, tylko ze wtedy e5d przez 3 miechy i efekty byly swietne, dobry trening i DIETA, duzo snu i poszlo rewelacyjnie, wiec tym razem tez nie widze potrzeby bic wiecej
...
Napisał(a)
podstawowe info: wiek 26 lat, 85kg waga, wzrost 181, niskie zatluszczenie, obwodow nie znam mowiac szczerze, dawno nie mierzylem, w bicepsie bedzie kolo 40, podobnie w lydce (to moje dwa najslabsze miesnie) cwicze 10 lat, nigdy nie interesowalo mnie zwiekszanie jakos masy do mega rozmiarow, wiec wielki nie jestem, dbam raczej o to, zeby sylwetka byla wysportowana, zeby samopoczucie bylo dobre, ale nadszedl czas, ze chce zwiekszyc troche rozmiary
...
Napisał(a)
Na Twoim miejscu, bral bym 250 e 4 / 5 d. Jak Ci sie jajka skurcza w przeciagu cyklu to z hcg delikatnie, np 500 iu pon i czwartek. Daj czas , jajka wroca, nie wal jak inni xxxx iu i czekaja, po co sie truc. Przeciez nie kurcza sie w z dnia na dzien, tak samo z dnia na dzien nie odzyja. Ale to zakladajac ze skurcza sie, narazie sie nie maertw. Nolva bym pociagnal odblok 5 dni x 40mg, potem 20mg moze z 2tyg, i tu znow , zalezy ja ksie czujesz i od badan. Nie zapomnij o jakiejs kretce i boosterach tescia. Kretke mozesz zaczac np 2 tyg przed poczatkiem odbloku, to juz na odbloku sie wkreci i mniejsze spadki beda.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!