Szacuny
1
Napisanych postów
305
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6343
Daniel nie zawalczy choc bardzo by chcial z powodu zlamanego zebra , stan sie nie polepsza a do walki co raz mniej czasu. Ale spokojnie bedzie mozna zobaczyc Daniela na jakies wielkiej gali juz niedlugo .
Szacuny
1
Napisanych postów
305
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6343
Daniel Showszisk pojechał rezem z jakubkie i*****o do brazyli ale kto to jest i z kad to nie wiem:-/.... i wlasnie po rozmowie z cipkiem sprostowanie Dniel Dowda... widac moja abstynecje na treningach....... A Jakubek mial wracac po miesiacu zeby zawalczyc Bisping w Cage Warriors.
Szacuny
1
Napisanych postów
305
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6343
Cyborg ma swietna Stujke ale w parteze kuleje pewnie Cip tam bedzie szukac swojej szansy.... Zreszta cytujac Mariusza Linke "Zeby wygrac z Michałem bedzie trzeba go zabic"
Szacuny
3
Napisanych postów
3237
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
34974
No właśnie wiem , że pojechała trójka Jakubek,Materla i DD dlatego zdziwło mnie to sh...cos tam.
Krótko mówiąc chłopaki dostali mocnych przeciwników a przed Michałem duża szansa , bo z tego co czytałem cyborgiem zainteresowany jest Pride a jak Michał go zleje to kto wie jak będzie DD też dostał wydaje się mocnego przeciwnika, ale raczej na tej gali słabych nie ma.