Proponuję na start zarobek w wysokości ok 2000zł. 100% ONLINE, min. 18lat.
-Bez Polecania
-Bez Inwestycji
-Bez Sprzedaży
kontakt: [email protected]
...
Napisał(a)
Dlaczego podpuszka zanika w wieku 3lat? I czy z tego powodu nie należałoby całkowicie wyeliminować mleka z naszego jadłospisu?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
refresh. Bo zaraz spadnie na drugą strone a odpowiedzi nie dostałem :/ Może mnie ktoś uświadomić? 

Proponuję na start zarobek w wysokości ok 2000zł. 100% ONLINE, min. 18lat.
-Bez Polecania
-Bez Inwestycji
-Bez Sprzedaży
kontakt: [email protected]
...
Napisał(a)
Są dwa obozy.
Jedni mówią, że mleko jest be, że spowalnia pracę ukł. pokarmowego, że wapń w nim zawarty nie za dobrze się wchłania, a do tego zawiera laktozę, która powoduje odkładanie się w tłuszczu, toteż na redukcji nie jest mile widziane.
Tego jednak żadne badania nie udowodniły.
Drudzy zaś mówią, że wapń z mleka jest bardzo cenny, ma super profil aminokwasowy, witaminy, minerały. J
Jednak mimo tego, co mówią nie mają do niego imo pełnego zaufania.
Wg mnie:
- na masie jak najbardziej,
- na redukcji powinno się uważać i obserwować organizm,
mi nie szkodziło, zrezygnowałem dopiero po 2 miesiącach (w ciągu których jedząc mleko, jednak na śniadanie, zszedłem z 15-16% bf do niezłego 12%);
Jedni mówią, że mleko jest be, że spowalnia pracę ukł. pokarmowego, że wapń w nim zawarty nie za dobrze się wchłania, a do tego zawiera laktozę, która powoduje odkładanie się w tłuszczu, toteż na redukcji nie jest mile widziane.
Tego jednak żadne badania nie udowodniły.
Drudzy zaś mówią, że wapń z mleka jest bardzo cenny, ma super profil aminokwasowy, witaminy, minerały. J
Jednak mimo tego, co mówią nie mają do niego imo pełnego zaufania.
Wg mnie:
- na masie jak najbardziej,
- na redukcji powinno się uważać i obserwować organizm,
mi nie szkodziło, zrezygnowałem dopiero po 2 miesiącach (w ciągu których jedząc mleko, jednak na śniadanie, zszedłem z 15-16% bf do niezłego 12%);
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
Ja tam na mleczku jade od malego:D Narazie nie ma potrzeby zebym je odkladal wiec je saacze
Na moje mleko jest GOOD:P

GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/temat265864/
moze tu cos znajdziesz.
uwazam, ze patrzac z punktu osoby ktora nie interesuje sie kulturystycznym czy fitnessowym wygladem, mleko jest dobrym skladnikiem diety
zreszta tak jak saib_ napisal dla "dietowiczow" mleko rowniez jest good
moze tu cos znajdziesz.
uwazam, ze patrzac z punktu osoby ktora nie interesuje sie kulturystycznym czy fitnessowym wygladem, mleko jest dobrym skladnikiem diety

zreszta tak jak saib_ napisal dla "dietowiczow" mleko rowniez jest good

Student Turystyki i Rekreacji
...
Napisał(a)
podpuszczka a nie podpuszka , a co do twojego pytania to nie znam odpowiedzi, ale wydaje mi sie ze moze byc cos z tym , ze niemowlak w takim wieku nie ma rozwinitego danego narzadu lub jakiegos enzymu ktory trawił by to mleko
Po dalszych latach byc moze narzad ten wraz z enzymem dochodzi do statium razwoju i podpuszczka znika
Saib mleko jest niezdrowe , czy na masie czy na redukcji , ja ogolem nie pijam tego , szklanka dziennie to max.
Podzrawiam
Zmieniony przez - outsidee w dniu 2006-05-22 21:17:14

Saib mleko jest niezdrowe , czy na masie czy na redukcji , ja ogolem nie pijam tego , szklanka dziennie to max.
Podzrawiam

Zmieniony przez - outsidee w dniu 2006-05-22 21:17:14
...
Napisał(a)
Nie zauważam jego 'szkodliwego' działania robiąc masę, przy redukcji zresztą też nieszczególnie dało mi się we znaki.
Ale nie przeczę. I tak walę tylko na śniadanie, jeśli już i w niedużych ilościach.
Poczytałbym wyniki jakichś badań na temat kombinacji z mlekiem.
Ellis?

Poczytałbym wyniki jakichś badań na temat kombinacji z mlekiem.
Ellis?
...
Napisał(a)
ja w sumie też.Mam ciekawy artykuł o mleku napisany przez Profesora Tombaka , skrece skaner to wkleje go tu 

...
Napisał(a)
Wal.
Chętnie poczytam, bo ostatnio mnie to zainteresowało.
Chętnie poczytam, bo ostatnio mnie to zainteresowało.

...
Napisał(a)
To zalezy od kazdego indywidualnie. Mi mleko na masie czy na wycince nie szkodzi a wypijam ok 0.5l(sniadanie + jakies 2 koktaile)
misiek
...
Napisał(a)
Luki a dlaczego ma Ci szkodzic ?
Nie o to chodzi , ze szkodzi i wywołuje jakies skutki tylko to ze ogolem jest nie zdrowe
Ps.A gdzie Twoj mis w avatarze ?
Nie o to chodzi , ze szkodzi i wywołuje jakies skutki tylko to ze ogolem jest nie zdrowe

Ps.A gdzie Twoj mis w avatarze ?

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!