...
Napisał(a)
Jest moze jakaś maść, która przyśpieszy zagojenie sie np. sinej wargi . Ostanio mnie troche obili wargi troche urosły i jestem ciekaw , bokserzy w trakcie walki i po uzywą lodu
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
dzięki
w sumie to mi naprawde to dokucza, szczypi i boli(to moge znieść) ale ciężko będzie kogokolwiek uderzać bo jest to jednoznaczne z rozdrapaniem tego na nowo
ale musze to wytrzymać, kiedyś dałem rade to czemu teraz bym nie miał.
Sog leci ofkoz
pozdrawiam
w sumie to mi naprawde to dokucza, szczypi i boli(to moge znieść) ale ciężko będzie kogokolwiek uderzać bo jest to jednoznaczne z rozdrapaniem tego na nowo

Sog leci ofkoz
pozdrawiam
...
Napisał(a)
rozwalone wargi długo się nie goją, to nie lepiej poczekać aż samo się zagoi??
Ból jest najlepszym instruktorem tylko nikt nie chce zostać jego uczniem!
================================================
Wejdź - http://www.pajacyk.pl
_-=<<--SFD-FIGHT-CLUB-->>=-_
__--__GRUBAS Z UDERZANYCH__--__
...
Napisał(a)
Sa dostepne w niekorych sklepach ze sprzetem do walki takie masci ktore zmniejszaja bol i kiedys wiem ze byly takie co przyspieszaly gojenie sie stosowalem je na piszczele i sie dobrze sprawdzaly ale ostatnio coraz trudniej je dostac.
To Twoja walka - Twoje życie, nigdy na dnie - zawsze na szczycie!!
...
Napisał(a)
A próbował ktoś Altacet na potłuczone piszczele, myślicie że pomoze?
...
Napisał(a)
Altacet pomaga ale nie wolno go urzywać zbyt dużo ponieważ w nadmiarze ma podobne działanie jak ocet,co prowadzi do zmiękczenia kości 

Trening,który opuścisz jest treningiem,którego już nigdy nie odrobisz...
...
Napisał(a)
nie ma za co 

Trening,który opuścisz jest treningiem,którego już nigdy nie odrobisz...
...
Napisał(a)
Generalnie na opuchlizny zimny, kwaśny okład (no chyba,że otwarta rana). Ja obita twarz leczę woreczkami z lodem, a czasem mrożonkami z zamrażalnika, jak nie ma nic innego pod ręką. Im szybciej tym lepiej.
...
Napisał(a)
Sa masci na opuchlizne na twarzy. Trzeba stosowac cos co nie jest trujace jesli sie zlize
i nie szczypie w oczy. Nie pamietam w tej chwili nazw ale na pewno jest i przyspiesza gojenie.

Nie spij, bo ci garnek zlota podrzuca.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!