Szacuny
41
Napisanych postów
10832
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
38587
Arcalen? Odradzam! Stosowalem na opuchlizny po treningach i stwierdzam, że to malo skuteczne. Poza tym strasznie dlugo wsiąka i faktycznie się maże. Arcalen jest dobry, ale do masażu sportowego. N aopuchlizny juz lepszy Naproxen.
Szacuny
14
Napisanych postów
2914
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
39362
nie dziwne że mało skuteczne jak stosowałeś na opuchlizne, równie dobrze mogłeś sobie ją posmarować wyciągiem z komara. Najpierw trzeba się pozbyć opuchlizny (altacet- dobry w żelu, zimne okłady), a dopiero potem można zaczynać rozmowe o maściach. Źle się wchłania? maść trzeba wetrzeć w bolące miejsce, kilka razy po trochu, a nie nakładać dużą ilość i czekać aż się wchłonie.
pozdro
Szacuny
204
Napisanych postów
11365
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
86839
Natolin ma rację! Altacet - okład zrobić aby zlikwidować opuchliznę, a ARCALEN (TAKA JEST PISOWNIA! http://www.prosper.pl/oferta/s/l_730.htm)- to jest np. na kontuzje stawu skokowego itp. Sam parokrotnie stosowałem właśnie przy kontuzjach tego stawu! Do twarzy się nie nadaje. Ani jedno, ani drugie.
natolin - łap soga!
Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2004-09-15 12:26:56
Szacuny
25
Napisanych postów
1565
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
27417
sorry za odświeżanie tematu, ale:
wczorajszy trening na tarczach(skórzane,takie chropowate jakby, nie chce mi sie opisywać, w każdym razie grube i mocne), low-kicks i kopnięcia boczne(narazie nie znam nazw, trenuje KK).Zdarłem sobie skóre na stopach-tuż przy palcach.Są to takie bolesne zdarcia, szczypią, ropieją(kiedyś raz już tak miałem lata temu-długo się goiło).Macie jakieś rady/"lekarstwo" na to?
pozdrawiam
Szacuny
21
Napisanych postów
5678
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
65565
mam podobnie, też odciski/obdarcia na stopach, najprostrzym sposobem jest to poprostu przeboleć, niedługo samo się napewno zagoi. Jeśli naprawde Ci one dokłuczają to przejdz się do apteki a aptekarka doradzi ci odpowiednią maść
Ból jest najlepszym instruktorem tylko nikt nie chce zostać jego uczniem!
================================================
Wejdź - http://www.pajacyk.pl _-=<<--SFD-FIGHT-CLUB-->>=-_
__--__GRUBAS Z UDERZANYCH__--__
Szacuny
25
Napisanych postów
1565
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
27417
dzięki
w sumie to mi naprawde to dokucza, szczypi i boli(to moge znieść) ale ciężko będzie kogokolwiek uderzać bo jest to jednoznaczne z rozdrapaniem tego na nowo ale musze to wytrzymać, kiedyś dałem rade to czemu teraz bym nie miał.
Sog leci ofkoz
pozdrawiam