Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Po pol roku cwiczen......

temat działu:

Galeria Zdjęć

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 13551

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Po co pisałem o ndgarstku to nikt nie zjażył.
OKI. może kolego ma i te 40, ale łapa na więcej nisz 37 nie wygąda.
P.S. ile mace w nagarstku ja 19,4, zwiększył mi 1 cm w 6 mechów, dziwne.

--------------------------------------------------------------------------------
Życie jest jak sztanga, ciężkie ale do unieśenia.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 480 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 5214
Ja mam 17 w nadgarstku.

...:::PaToLoGiA CrEw:::...

"Nie ma ze boli!!!"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
yyellowk taa, pomarzyc dobra rzecz ja mam w nadgarstku 19 cm.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Kkrzysiek widze ze ty jestes straszny niedowiarek! Ja znam kolesia ktory ma ze 40 w przedramieniu to w nadgarstku ma napewno ponad 20.

"Ty przyszlas jak pierwsza letnia noc i wnioslas pogode w me dni..."

"Nie ma ze boli!!!"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
jestem dowiarek, ale jak juz pisalem wczesniej po fotkach nie widac swoja droga, ja przedramie mam małe, nadgarstek tez.. moze dlatego ze dopiero od miesiaca cwicze przedramie.. bo przez wczesniejsze lata jakos zapomnialem o tej parti miesni
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Dajcie sobie już spokuj z tą kłutnią w jego siłe uwierze ale wymiary mogą być "źle pobierane" z ręki twojego kolegi. Ostatnio jak sie mierzyłem wyszło mi 41 a jak poprosiłem kumpla namierzył 39
Tak samo moge potwierdzić wymiary kkrzyśka gdyż chodzi zemną do tej samej szkoły. Co do siły ma ją zaniżona gdyż w najlepszym okresie wyciskał 124kg lecz nauka i ta zryta szkoła robi swoje

Zmieniony przez - dna w dniu 2003-06-23 08:51:02
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ja nic nie mowie nie zaprzeczam. Zreszta dobrze mowisz ze koniec z klotnia!!!

"Ty przyszlas jak pierwsza letnia noc i wnioslas pogode w me dni..."

"Nie ma ze boli!!!"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
no ale panu na zdjeciu nie zmierzyli zle 2 cm tylko jakies 5cm dna szkoda ze nie dales swojej fotki, ludzie na forum by zobaczyli ze rosnie nowy ardnold.. chodz w łapie ma 39cm to wyglada na znacznie wiecej, kolega ktory ostro koksuje ostatnio mu dal 42-43cm.. wiec wyciagnijcie wnioski jak dna wyglada a Wy przestancie walic scieme tylko do roboty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
ja w nadgarstku mam 17,5 tak apropo to mnie juz nerwy biora do kur... nedzy sasiad w piwnicy rury z wody rozpier... nie ma gdzie cwiczyc silownia zalana trzeba bedzie isc do gym'u fitnes :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
ja w nadgarstku mam 17,5 tak apropo to mnie juz nerwy biora do kur... nedzy sasiad w piwnicy rury z wody rozpier... nie ma gdzie cwiczyc silownia zalana trzeba bedzie isc do gym'u fitnes :) tak btw to ja przedramienia narazie nie cwicze nie mam czasu :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Moje zdjecia

Następny temat

a oto moja duma :)

Spalanie
Polecane artykuły