treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Zostały 3 ostatnie tygodnie cyklu 200mg poniedziałek i 200mg czwartek i pojawił się mały problem - po ostatnim strzale w czwartek nie wbiłem w poniedziałek i dopiero przybiję jutro lub w piątek (czyli jedna dawka ominięta) - czego się mogę spodziewać po takim opóźnieniu wpłynie to jakoś negatywnie na cykl??? Potem już normalnie będę ciągną cykl do końca tylko ta mała wpadka się przydarzyła... Cykl ok 18tyg.
...
Napisał(a)
nic nie poczujesz to długi test więc nic się nie stanie, ale lepiej trzymać się dni iniekcji.
...
Napisał(a)
Nie poczujesz żadnej różnicy. Po tylu tyg dawka w organizmie już się skumulowała na tyle, że praktycznie nie będzie żadnego wahania stężenia. W przypadku propa tak, w przypadku cypka nie. Pozdr
...
Napisał(a)
Pięknie - dziękuweczka!
Chodziło mi jeszcze po głowie żeby wbić 400mg jutro czyli w czwartek albo chociaż 300mg - czy normalnie 200mg?
Chodziło mi jeszcze po głowie żeby wbić 400mg jutro czyli w czwartek albo chociaż 300mg - czy normalnie 200mg?
...
Napisał(a)
i końca nie widać...
pytanko - czy spokojnie mogę przedłużyć cykl jeszcze do końca sierpnia?
dawka 2x200mg week cyp leci i jest to redukcja. wyjdzie dobrze ponad 24tyg wtedy, bez bicia hcg w trakcie (wszystko jest jak najbardziej ok) hcg i reszta na koniec.
pytanko - czy spokojnie mogę przedłużyć cykl jeszcze do końca sierpnia?
dawka 2x200mg week cyp leci i jest to redukcja. wyjdzie dobrze ponad 24tyg wtedy, bez bicia hcg w trakcie (wszystko jest jak najbardziej ok) hcg i reszta na koniec.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!