WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PoTreningu.pl - czy warto ?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 65698

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 124 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 19981
Czyli nie ma taniej drożej tak jak kolega wyżej pisze? Bo właśnie interesuje mnie ta opcja z dietetykiem/trenerem, wiec nie chce pozniej zaskoczenia ;P
...
Napisał(a)
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6427 Napisanych postów 79127 Wiek 41 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 773763
Najlepiej jakbyś o wszelkie szczegóły pytał tutaj: https://potreningu.pl/contact 

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1942 Napisanych postów 13710 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 249865
drekke123
KAmil, a gdzie mogę wybrać czy chce opieke trenera/dietetyka czy nie? Bo do tej opcji jeszcze nie dotarłem najwidoczniej a nie chciałbym strzelić jakiejś gafy później :D
jeszcze niedawno nie wiem z miesiac czy dwa temu wchodzilem z ciekawosci i byla taka opcja
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Wiek 51 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 42
Witam osobiście jestem bardzo zadowolony z diety która mi wyslali. Może i gotowiec ale dla kogoś kto pracuje w systemie czterobrygadowym zabawa w uczenie się na błędach jest czasochłonna a w moim przypadku czas odgrywa główną role.Do tego jak doliczyć czas na treningi to naprawdę okazuje się ze ze doba robi się krótką . Do tego dochodzi nie wygórowana cena która według mnie jest ok.Za sama dietę zapłacilem około 30zl wiec nie jest to kwota która zabija portfel. Pozdrawiam Grzesiek

Zmieniony przez - Grze sio1975 w dniu 2018-03-18 08:49:44
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 124 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 19981
brales na miesiac czy na dluzej ? jak na miesiac to zaplaciles wiecej niz 30 zl :D
Jestem po miesiacu z potreningu, teraz mam fabryke, czy będe mógł później napisać jakieś porównanie tutaj oby tych planów ?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Wiek 27 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 3
ZAMÓWIŁAM DIETE I PODKREŚLIŁAM ŻE JESTEM WEGETARIANKĄ I PATRZE NA MÓJ PLAN A TAM k***... "BOCZEK"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WIEM ŻE TO NIE MIEJSCE ABY O TYM PISAĆ ALE ANI NIEODPISUJĄ ANI NIEODBIERAJĄ TELEFONU.
ŻENADA,
ŻAŁUJE ŻE KUPIŁAM TĄ DIETĘ.
...
Napisał(a)
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6427 Napisanych postów 79127 Wiek 41 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 773763
Boczku nie ma w diecie wegetariańskiej. Polecam konsultować to z dietetykiem, który odpisuje.

Moderator działu Odżywianie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Co myślicie o tym daniu potreningowym?

Następny temat

Makaron durum gotowany na parze

Shoty
Polecane artykuły