Szacuny
1
Napisanych postów
129
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
7580
To jest ale żałosne. Niech mu dają jakiegoś normalnego zawodnika a nie przerośniętego sterydowego pana to dostanie laczka i padnie w 1 rundzie. Co to za moda na dużych zawodników ? może niedługo Kalisz dostanie propozycje walki bo też ma dobre gabaryty
Szacuny
11054
Napisanych postów
31313
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
733984
sami sportowi emeryci....i jeszcze butterbean z nim wygral(nastule nizej cenia niz pudziana,ze zulu mu dali?).........
:).
sport zawodowy juz w pietke goni.i to nie tylko w mma ,ale tez i w boksie....
Szacuny
4
Napisanych postów
163
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9876
A dobrze, niech stłucze grubasa Mma od początku zmierza i nawet już w jakimś stopniu jest odpowiednikiem walk gladiatorów na Rzymskich Igrzyskach, walki są organizowane aby każdy na nich zarobił a ludzie zaspokoili potrzebę oglądania walk. Takie jest moje zdanie i w kontekscie tego nie rozumiem oburzenia co niektórych.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
A z kim byście zestawili Nastka? IMO to już końcówka jego kariery i chce się "nachapać".
Ps. Ja z chęcią bym zobaczył na jakimś kolejnym bote walkę Nastka z Grabowskim tudzież Kitą (to jeśli chodzi o nasze podwórko)
Szacuny
0
Napisanych postów
8617
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
80644
Ja rozumiem, że Nastek ma 40 lat, lata występów za sobą i chciałby w MMA powalczyć dla odmiany z przeciwnikiami, którzy go nie zbiją, ale na pewno chciałbym go zobaczyć po prostu z kimś na średnim poziomie, lub z jakimś innym "starszym panem" niż we Frikszole z Zulu.
"Only he who battle wins.
The scald sang to their kings.
Let the battle be fought to be won"