Chcialbym zbudowac na silownii budowe typowo pilkarska(chodzi o to zeby nie stracic kondycji i szybkosci a byc silniejszym fizycznie, rozbudowac sie troche) oraz spalic tkanke tluszczowa z 15% do 10%. Na silownii lepiej dla mnie fbw czy split? I czy polecacie jakies odzywki na regeneracje bo trenuje bardzo duzo tygodniowo i chyba cos by sie przydalo bo czasami czuje zmeczenie w nogach. wzrost 180cm waga 64kg. Mam glutamine z olimpa w kapsulkach przyda sie do czegos? Wiek 17 lat.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Skoro jesteś piłkarzem, to na pewno kieruje Tobą sztab trenerów i oni powinni poprowadzić Cię w treningu.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
pewnie gra sam dla siebie, a nawet jak gra w jakichś trampkarzach to trener pewnie mu nie pomoże w tej kwestii. Bierz fbw, poza tym mozesz trenować fbw za jakiś okres czasu sobie split spróbujesz i ocenisz
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Wstaw zdjęcie bo coś mi się wydaje ze nie masz czego zrzucać
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!