WIEM ZE W CZASIE AKCJI DOBRY CHŁOPAK ZA MNA STOI ZOSTANIE NIE ZWIEJE TAK NIE ROBIA PRZYJACIELE
...
Napisał(a)
troche nie typowe pytanie heh po mietkach mam lekki problem z moim przyrodzeniem .. nie funkcjonuje tak jak powinien co z tym teraz zrobic ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
PO mietkach!!?? A jakie tabsy firma ile zes zjadl i naoisz wszystko!
Zycie to nie bajka....
Ani nie film akcji!
Ani nie ring!
...
Napisał(a)
Ale juz po cyklu, czy jeszcze w trakcie?
Zmieniony przez - MarcelQ w dniu 2007-02-07 14:01:01
Zmieniony przez - MarcelQ w dniu 2007-02-07 14:01:01
" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
KOŁO 400 ALE W ODSEPACH CZASOWYCH.. I PO KURACJI
WIEM ZE W CZASIE AKCJI DOBRY CHŁOPAK ZA MNA STOI ZOSTANIE NIE ZWIEJE TAK NIE ROBIA PRZYJACIELE
...
Napisał(a)
rozpisz ten swoje cykle.jeżeli profil jest aktualny to zaszło jakieś nieporozumienie z saa
Zmieniony przez - Alg w dniu 2007-02-07 14:07:51

Zmieniony przez - Alg w dniu 2007-02-07 14:07:51
...
Napisał(a)
w ciagu roku zjadłem 4 kuracje po 100 tab200 bułgarskiego 100 rumunskiego i teraz 100 ruskiego i potym tak wyszło ..
...
Napisał(a)
nie nie dawno nie aktualizowałem profilu dawno nie siedziałem tutaj ale jak widac musiałem odwiedzic ..
...
Napisał(a)
Przyładuj hcg a potem odblokuj się najlepiej clomidem, rozumiem że odbloku wogóle nie robiłeś?
...
Napisał(a)
<i>troche nie typowe pytanie heh po mietkach mam lekki problem z moim przyrodzeniem .. nie funkcjonuje tak jak powinien co z tym teraz zrobic ?</i>
Myśleć człowieku, to na początek. Po co się bierzesz za koksy, skoro nic nie wiesz na temat ich działania?? Dżizas, bierz odżywki i stacki jak już chcesz, a za koksy z taką wiedzą lepiej się nie bierz. Nie piszę tak, by Ci ubliżyć, ale by Cię zmusić do myślenia, że koksy to ostateczność, a nie początek.. Ze swojej strony - życzę Ci (naprawdę) by wszystko wróciło do normy bo zdrowia żadne sterydy Ci nie oddadzą. Pozdrawiam
Myśleć człowieku, to na początek. Po co się bierzesz za koksy, skoro nic nie wiesz na temat ich działania?? Dżizas, bierz odżywki i stacki jak już chcesz, a za koksy z taką wiedzą lepiej się nie bierz. Nie piszę tak, by Ci ubliżyć, ale by Cię zmusić do myślenia, że koksy to ostateczność, a nie początek.. Ze swojej strony - życzę Ci (naprawdę) by wszystko wróciło do normy bo zdrowia żadne sterydy Ci nie oddadzą. Pozdrawiam
Tam gdzie droga, innymi szlakami się prowadzi...
...
Napisał(a)
A ja proponuje kupic mlotek i trzasnac sie w przyrodzenie wiedy spuchnie i bedzi dobrze
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!