Szacuny
1
Napisanych postów
482
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1835
szacun dla goscia i dobrze ze wyszedl do ringu .... szkoda zeby uciekl , wtedy to by byla lipa,ciesze sie ze wyszedl dal sie obisc i go znisili ... buahaha takie telwizyjne show
Szacuny
4
Napisanych postów
394
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6339
Faabek Ty prowokatorze Ja tez bylem za CC i dalej za nim jestem, mam nadzieje, ze wygra!! Najlepiej jakby znow wygral lewym highkickiem ew. prawy tez moze byc:D
Szacuny
15
Napisanych postów
2499
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
23442
pawelek770 : hahah wand to co plusza pewnie tylko pil ?? hahahahahha chyba najglupsz wypowiedz w tym watku. -ale o co sie rozchodzi?mowie ze silva byl bardziej pewny siebie.,,hahahahahahahahahahahaha'',medrzec sie odezwal.
Szacuny
1
Napisanych postów
658
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5836
Faabek, Silva jest ścisłą czołówką MMA wagi sredniej i takie teksty nie są na miejscu.
Ja nie lubię jego "kozaczenia", dużo stracił w moich oczach po sytuacji z Colemanem i jak podśmiewał się z Crocopa kiedy ten pomagał zejsć z ringu Yoshidzie.
Ale jako zawodnika go należy szanować, bo to było nie było mistrz wagi średniej który niejednokrotnie dawał pasjonujące pokazy.
A że bliższa znajomosć z Mirkiem nie wyszła mu na zdrowie? Cóz w chwili obecnej, przy takiej formie Chorwata tylko Fedor Jest dla niego barierą. Każdego innego może roznieść.
Szacuny
0
Napisanych postów
368
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
8207
ok na razie przerwa jakas jak dotad to walka mino-josh najlepsza-po prostu rewelacja w finale daje im po 50% po w 2 poprzednich ich walkach josh albo lapal kontuzje albo byl bez formy i wygladal jak prosiak a dzis-forma jak z czasow ufc.
war mirko!!!
BRING ON FEDOR
hit me as hard as you want to be hit