Szacuny
0
Napisanych postów
449
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3701
WiemTo - tutaj ja jestem fanem Wanda , i co ,że przegrał , Mirek był lepszy , co nie znaczy ,że dalej nie moge byc jego fanem i jestem z tego dumny.
Dajcie spokoj chlopaki faabek jest zalosny i przez caly ranek zachowywal sie jak idiota, pewnie ktoś tak jechał po Mirku jak obrywał baty od Hunta albo Fedora i teraz ma chłopak radoche ;)
Mirek za***ista forma nie moge sie doczekac jego kolejnych walk.
GO MIRKO ! xD
Szacuny
0
Napisanych postów
270
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1984
Przypominam wszystkim dyletantom typu steen, że walki OWGP trwały po 2 a nie po 3 rundy. To, że Mirko szybko pokonał Silvę i zachował więcej sił to tylko i wyłącznie jego własna zasługa.
MIRKO MISTRZEM OWGP !!!!
"Tak się wk..wiłem, że poszedłem poćwiczyć moim ulubionym młoteczkiem",
"Mówiłem mu: stary, CroCop ci j**nie i pójdziesz spać" - E.Fedor
Szacuny
4
Napisanych postów
394
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6339
Zasluzone zwyciestwo Mirka, lepszego prezentu na urodziny nie mogl sobie wymarzyc !! Oby za bardzo sie nie schlal i utrzymal forme do walki z Fedorem !!
Btw. Seen !! Josh Barnett byl po 2 rundach a nie 3 !! Nie gadaj glupot !!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja pomimo tego że kibicuję Wandowi jestem fanem Shoguna i jestem uradowany chociaż z tego że on mnie nie zawiódł. Wand już chyba sie wypala i nastanie era Shoguna
Szacuny
1
Napisanych postów
311
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
8100
Nie ma co gadac, ze tamten bardziej zmeczony i innych takich. To sa prawa turnieju. Bylem z Mirkiem i wygral. Piekna sprawa, nalezalo mu sie, gratuluje. Staredown z Joshem byl dobry A co do walki z Wandem, no to jak dla mnie bomba,ze Mirko wygral, ale na pewno nie cieszy informacja, ze Wand powaznie oberwal. Oby wrocil szybko do zdrowia.