...
Napisał(a)
Czesc mam 20 lat!I potrzebuje rady kogos kumatego, mam 20 strzałów superki i 200 metki.Chciałem sie zapytac jak to brac i czy wogole bedą jakies efekty czy jednak trzeba cos dokupic, ale chce brac tylko superke z metką!Aha i czy clomid na odblokowanie moze byc?!!Z gory dzieki!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
a kto powiedzial ze jestem wielki koks?
nie uwazam sie nawet za malego koksa...
Ale jesli kolejny gosc co przeczytal 5 art. i bez profilu,chocby nawet abona, sie pyta o supre i 200 mety to mu sie przyda kubeł zimnej wody.
Tobie Saa chyba tez skoro piszesz, że niewazne czy ma 65 kg czy iles tam,bo to podstawa przy dobieraniu dawek.
eot.
Zmieniony przez - gdz w dniu 2005-01-03 23:02:24
nie uwazam sie nawet za malego koksa...
Ale jesli kolejny gosc co przeczytal 5 art. i bez profilu,chocby nawet abona, sie pyta o supre i 200 mety to mu sie przyda kubeł zimnej wody.
Tobie Saa chyba tez skoro piszesz, że niewazne czy ma 65 kg czy iles tam,bo to podstawa przy dobieraniu dawek.
eot.
Zmieniony przez - gdz w dniu 2005-01-03 23:02:24
boso ale w ostrogach...
...
Napisał(a)
zamało superki zaduzo metki
HARDCORE STYLE --> VITALMAX
Serdecznie zapraszamy do sklepu ATLETA!!! [www.atleta.pl]
Odżywki oraz suplementy VITALMAXA i innych firm w najlepszych cenach!!!
--- VITALMAX TEAM ---
...
Napisał(a)
o jaaaaaaaaaaa
zajrzyj kolo do archiwum, poszukaj troche sam.
a potem wroc i przyznaj żeś cymbał.
boso ale w ostrogach...
...
Napisał(a)
o jaaaaaaaaaaa
boso ale w ostrogach...
...
Napisał(a)
Nie ma jak Grudziądz!!!!!!!!! Maże jeszcze pare f***ów gościowi!!!!!Tak trzymaj!!!!!
W gruncie rzeczy jestem fajny ale w morde też potrafie dać
Fight Division Grudziądz Team
...
Napisał(a)
VOLT7 miales przedwczoraj urodziny?
jak tak to spóźnione ale NAJLEPSZEGO
serio masz 38 lat? jeszcze sie interesujesz dopingiem?
pozdro
jak tak to spóźnione ale NAJLEPSZEGO

serio masz 38 lat? jeszcze sie interesujesz dopingiem?
pozdro
boso ale w ostrogach...
...
Napisał(a)
Z urodzinami to przegięcie coś nie poszło.
A zainteresownia mam rózne. Troszke się kulam na macie i troszke w rękawicach i 3xw tyg targam żelazo.
A zainteresownia mam rózne. Troszke się kulam na macie i troszke w rękawicach i 3xw tyg targam żelazo.
W gruncie rzeczy jestem fajny ale w morde też potrafie dać
Fight Division Grudziądz Team
...
Napisał(a)
Wypełnij profil , nie zjedz tej mety na raz , do supera to lepiej propionat , i zacznij czytać artykuły o tym co masz zamiar wziąść leniu.M
...
Napisał(a)
Gdz nie wiem czemu kolesia potraktolwaes tka ostro sam nie dawno pytales ja ksie odblokowac po 100 mety i zakaldales na ten temat pare postow.A teraz jedziesz po kolesiu.Poprostu szuka porady.A co do pytania to dokup superki tak do 50 strzalow a metki wez 100.a clom na odblok jak najbardziej
...
Napisał(a)
Saa a ty kolesiowi bez profilu doradzasz 50 supry+meta? moze jednak jakis test do supry?
a wogole to moze kolo ma65 kg ,to powodzenia <lol>
ja jednak mialem wieksza wiedze od niego, a do tego czasu zdobylem jej widac wiecej od ciebie.
a wogole to moze kolo ma65 kg ,to powodzenia <lol>
ja jednak mialem wieksza wiedze od niego, a do tego czasu zdobylem jej widac wiecej od ciebie.
boso ale w ostrogach...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!